Той марджин кол-а не е само във форекса. Всеки бизнес можеш да го докараш до марджин кол.марджин кола беше мой чест спътник в живота" - кой живот - от 04.2014 досега са половин година...
Той марджин кол-а не е само във форекса. Всеки бизнес можеш да го докараш до марджин кол.марджин кола беше мой чест спътник в живота" - кой живот - от 04.2014 досега са половин година...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ама на форекс е по сладко , защото " комшията " не те вижда дали си фалирал или неТой марджин кол-а не е само във форекса. Всеки бизнес можеш да го докараш до марджин кол.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама знаеш ли как ми пука от комшията. Аз толкова бизнеси съм докарал до марджин кол, че въобще не ме впечатлява. Мога да напиша поне трилогия за неуспешните ми бизнеси.
Хубавото е, че тези дето не съм ги докарал до марджин кол са малко повече от другите![]()
.. не ме разсмивай допълнително, че днес и без това ми е весело с тоя първи сняг... ще вземе да ми стане нещо от толкова много смях.
Пенман, наистина е добре, че си спечелил - доказал си си, че става някакъв трейдър от теб. Но по-важното е тоя успех да се запазва дългосрочно във времето, а не да се окаже някакъв вид случайна хазартна победа.Колегата Минков ти го е казал много добре.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (25-10-2014)
wannabe, гледай позитивно на нещата от живота! Много си прав за случайността. На практика всичко в живота се гради на някакви такива случайности.
Обаче едно събитие може да ти обърне живота на 180 градуса. Няколко примера от реалността - чака си едно хубаво младо момиче след работа на една спирка и случайно един пиян таксиджия се качва с
бясна скорост на тротоара и животът й приключва. Много гадно и тъжно! Другата крайност - върви си един тип из града и случаен негов познат го среща и го пита дали иска да
го пишат за кандидат-депутат, защото Царя набирал хора. Уж на неизбираемо место, но партията на Царя печели доста мандати и пича влиза в парламента. Изкарва два мандата и сега е
милионер и се е обзавел с няколко нови имота. А можеше още да си крета от заплатка до заплатка! Такава е случайността и без да я абсолютизираме, трябва да търсим положителните знаци и
да натискаме тогава в правилната посока!![]()
ама така е бе Ел , като се стреляш в тъмното как да е ясно дали си на линията за бой или си в лазарета.. не ме разсмивай допълнително, че днес и без това ми е весело с тоя първи сняг... ще вземе да ми стане нещо от толкова много смях.
При мен сняг няма , ама студ голям ..чакам да пуснат парното ..да видим![]()
Нищо де, сега като зареди победите на форекса ще навакса за целия живот. Дай да не го връщаме към жестоката действителност от миналото. To ако трябва търговията сама ще го върне (дано да не де).![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Щом това му носи удовлетворение и го прави щастлив, мога и аз да го поздравя с победата
Ще добавя и друго. Това, че си спечелил едно/две и повече състезания, независимо от формата им, не означава, че си станал успешен трейдър. Не искам да омаловажам труда ти, затова ще ти дам пример. Преди няколко години българин спечели 2-ро място в световния годишен конкурс World Top Investor, в който участниците търгуват с реални сметки. Малко след това български инвеститори му дадоха за проба капитал за търгуване в размер на 100000$. "Шампионът" нулира сметката в рамките на една седмица. Прави си изводите сам.
п.п. И аз съм печелил състезания, но това не е правилната търговия. В състезания, за да има смисъл изобщо да участва човек, трябва да търгува невероятно агресивно, т.е. на МАХ. Търгува ли нормално, няма никакъв шанс за успех.
Яна (26-10-2014)