Бе да ти кажа, де факто не бих имала против да спечеля един такъв конкурс и да ми дадат наведнъж бонус 500$, вместо да се мъча да ораторствам тук за тая сума поне 5-6 месеца, че не съм от най-приказливите... поне тук де.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Браво. Такива мнения искам да чета в този форум. Чудесно е да се хвалим, дори да се приема като майтап.
Когато човек се чувства успешен и щастлив това допълнително го стимулира да се развива и да дава най-доброто от себе си.
Когато подтискаш емоциите си и радостните чувства, то ти все едно убиваш удоволствието от живота!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
e-eeeeee Шампионе, браво..браво!
..... а за напред ти пожелавам пазара толкова щедро да те възнагради,
че да не ти идва какъвто и да е мотив и време , за да споделяш успехите си с някакъв форум..... а до тогава....
... до тогава - нямаш избор, братче - тиквените медали да ги позлатяваш с форуми ,,,, наричай го "позитивизъм", за да ти е по комфортно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (25-10-2014)
Ми участвай, може и ти като пенмана да направиш една тема после![]()
penman (25-10-2014)
Е нямам думи... състезанието било със симулирани реални ситуации - хем симулирани, хем реални и наградата е участие в Международното трейдърско състезание „Ротман", организирано от университета на Торонто, Канада. Там ако са взели да ги пуснат на реална търговия дано не са се оплескали тотално? Иначе браво на българчетата.Но наградата я получава един, а тук няма ограничение.
Инстата определено не е като да си победител в едно такова състезание например
http://www.webcafe.bg/id_606011744![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да, както ми е тръгнало може да спечеля и конкурса "Тема на месеца"!
Не ми е цел, но напоследък няма много нови теми освен моите, а те са доста авторски оригинални и покриват изискванията за брой коментари и посещаемост.
Няма да местя бонус, а щях да им пиша, че вече имам бонус сметка и да не хабят да откриват нова, а всичко да ми превеждат там.
При натрупването на много сметки има риск да се объркам, все пак. Те от съпорта сами видяха как папката на МТ4 се беше бъгнала от прекалено демо пароли и даваше
грешка "невалидна сметка".![]()
Вероятно състезанието си е било съвсем истинско, ама този дето е писал матриала после, поради непознаване на материята е написал някакви несвързани глупости.Е нямам думи... състезанието било със симулирани реални ситуации - хем симулирани, хем реални и наградата е участие в Международното трейдърско състезание „Ротман", организирано от университета на Торонто, Канада. Там ако са взели да ги пуснат на реална търговия дано не са се оплескали тотално? Иначе браво на българчетата.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Emil Enchev (25-10-2014), Яна (26-10-2014)
Ха ха.. може и да се навия да участвам, но даже и да спечеля не бих пуснала тема - ще трябва да си правите бонуса по другите теми.![]()
На мен ще ми е достатъчна паричната награда, от специални аплодисменти нямам нужда. Ще го спомена все пак в някоя друга тема де... тази на Сити примерно, която цитирах по-горе.
Няма да ти тръгне приказката със съпора. Пробвано. Само в нова сметка ще ти ги преведат.Няма да местя бонус, а щях да им пиша, че вече имам бонус сметка и да не хабят да откриват нова, а всичко да ми превеждат там.
При натрупването на много сметки има риск да се объркам, все пак. Те от съпорта сами видяха как папката на МТ4 се беше бъгнала от прекалено демо пароли и даваше
грешка "невалидна сметка".
А това объркване с директорията няма нищо общо с многото сметки, а е свързано с последния ъпдейт на метатрейдъра - не си бил сам. Много такива като тебе имаше.
----------
Що бе направи си тема, даже може и без да си спечелила да си я направиш, нали и ние дето не печелим трябва да изкараме някакви стинки от писане - а такива теми са благодатни - я виж тази - за 2-3 часа се изписа толкова колкото в други теми за седмици не може се изпише
penman (25-10-2014)