Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По Btv Action почва някакъв страхотен като че ли филм.Да Муцка,нарочно гръмнах едната си сметка,втората при български брокер.
С първата смятам и нея по този начин с фоерверки да я приключа и стига вече с български брокери и играчи на дребно.
И нещо не ме разбра за златото май,не дали ще ходи до 1000 съм мислил,а съм предвидил ключовите нива на движения,така се ловят движения от ръб до ръб и се спи сладко.
Муцка, не знам дали брокера ти е виновен, дано да е той. Но ако не е той, какво - и 10 брокера да смениш...
Да, именно там ми беше грешката доскоро, че се стремях да карам по нещо, което ще се се случи някога си напред в бъдещето, което може да се окаже доста далечно. Сега вече почнах да се възползвам и от дребните движения и нещата се оправиха. Преди имах сделки само в една посока, сега вече и в двете. Долълнителен плюс е, че сметката ми не фалира много преди да се случи голямото движение, което чакам.![]()
Не се стремя да хващам движения от ръб до ръб, но вторият ръб обикновено го уцелвам, често и аз докато спя или не съм пред графиката...
Последна редакция от Eli2356 : 26-10-2014 на 12:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
П
Да, именно там ми беше грешката доскоро, че се стремях да карам по нещо, което ще се се случи някога си напред в бъдещето, което може да се окаже доста далечно. Сега вече почнах да се възползвам и от дребните движения и нещата се оправиха. Преди имах сделки само в една посока, сега вече и в двете. Долълнителен плюс е, че сметката ми не фалира много преди да се случи голямото движение, което чакам.
Е ти да не мислиш че не бръмкам и на дневните движения.
Сладко е да скочиш с лотове и стоп на 5 пипа за 50-150 пипа за ден.![]()
Ми хубаво. Но малко ми се губи нишката на "ползотворния" ни разговор - да се изфукаме кой повече хваща ли? Ти досега никога не си споделил по какви правила ги ловиш тези пипсове от ръб до ръб. Също така и бонуса, който ти се дава тук нямало да ползваш... Или само ме провокираш аз да си издавам методите, пък ти да си мълчиш? - И така да е няма лошо - важното е на приказка да се намираме.. и да се пълни кесията.
Апропо, можеше вместо нарочно да си гърмиш едната сметка, да си изтеглиш нарочно авоарите, вместо да ги подаряваш на неизвестни лица, вероятно мастити акули.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми вярно не ща бонуса,всъщност ако може бих го ползвал да си купя зимни гуми за колата,тамън толкова струват колкото ми е бонуса в момента.Ми хубаво. Но малко ми се губи нишката на "ползотворния" ни разговор - да се изфукаме кой повече хваща ли? Ти досега никога не си споделил по какви правила ги ловиш тези пипсове от ръб до ръб. Също така и бонуса, който ти се дава тук нямало да ползваш... Или само ме провокираш аз да си издавам методите, пък ти да си мълчиш? - И така да е няма лошо - важното е на приказка да се намираме.. и да се пълни кесията.
И хич не ме интересуват твоите или чужди методи,предоволен съм от моите...
Някой ден ще си направя едно роботче за чудо и приказ което ще лови от 200 пипа на горе,зная перфектно какви параметри да му задам и на кои фреймове да бръмчи,за сега ми е интересно аз лично да си въртя мотиката.![]()
Интересна дискусия се е заформила. Няма лошо, в спора се ражда истината, ако изобщо можем да твърдим, че
има абсолютна такава. Иначе сте прави за системата за търгуване - както всеки има различен почерк на писане, така и
във форекса е норамлно да приложи собствен стил. Върши ли му работа - идеално!![]()
ихааааааа....Пене бря...браво,брависимо!
ко ша почерпиш?
да видим сега, имаш ли дупара да търгуваш с реална, както с конкурсна?![]()
Ей шампионе ще се записваш ли за седмичния от утре, първо дневен после седмичен след това месечен и накрая висшата лига - годишния топ трйдърскиИнтересна дискусия се е заформила. Няма лошо, в спора се ражда истината, ако изобщо можем да твърдим, че
има абсолютна такава. Иначе сте прави за системата за търгуване - както всеки има различен почерк на писане, така и
във форекса е норамлно да приложи собствен стил. Върши ли му работа - идеално!![]()
Сакън не го подкокоросвай да не си развали резултатчето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark