Заораваш в окултните простотии май.Защото само единици са богоизбраните печеливши, ако ще в кюпа да се набутат още 1000 или 10 000 мераклии.![]()
Интуицията е по принцип е знание, което идва от извън нас или от някъде дълбоко в нас, от подсъзнанието ни, нещо като ясновидство, но при всички положения не е свързано с това да седнеш да цъкаш с калкулатора по разни формули и статистики. Когато се съчетае с опит може да се получи прекрасен резултат. Не ти ли се е случвало да предусещаш че нещо ще се случи?
Нещо щяло да се случи чакрите ти подсказвали,ти на база на тази теза ли търгуваш,защото аз в никакъв случай!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда, бъркаш се математиката те кара да мислиш логически, поне според мен е така.Защото само единици са богоизбраните печеливши, ако ще в кюпа да се набутат още 1000 или 10 000 мераклии.![]()
Интуицията е по принцип е знание, което идва от извън нас или от някъде дълбоко в нас, от подсъзнанието ни, нещо като ясновидство, но при всички положения не е свързано с това да седнеш да цъкаш с калкулатора по разни формули и статистики. Когато се съчетае с опит може да се получи прекрасен резултат. Не ти ли се е случвало да предусещаш че нещо ще се случи?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересно материалче, ще го прочета. Но по принцип интуицията няма общо с математиката, поне не и в човешкия съзнателен мозък - интуицията е знание, което се поднася наготово от най-високо ниво и самият човек не е нужно да прави никакви изчисления и калкулации за това. Иначе съм съгласна че всичко във вселената може да се издокара/опише по някакъв математически модел.Дали интуицията е математика не мисля, че има смисъл да се спори - има си цял раздел в математиката - математически интуиционизъм - ако четеш руски виж това: http://oval.ru/enc/92173.html
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Случвало ми се е. И точно математиката ми подсказва, че това което предусещам, може да се случи с вероятност 50%.Не ти ли се е случвало да предусещаш че нещо ще се случи?
Само, че ако не се случи повечето хора казват - интуицията ме излъга, но ако се случи започват да си мислят, че имат някакви свръхестествени способности.
----------
Много ме кефят тези дето си мислят, че получават нещо "от горе"Интересно материалче, ще го прочета. Но по принцип интуицията няма общо с математиката - интуицията е знание, което се поднася наготово от най-високо ниво и не са нужни никакви изчисления и калкулации за това.
И ако е така защо ти чак след три години си уж успешна за момента във форекса,защо не от първият ден наготово от най високо ниво не получи тази вълшебна интуиция???![]()
А да сте чували за подсъзнание което някой път говори и повечето си мислят че това е интуиция или просто се сещаш за нещо което си видял преди и ти е малко смътно да си спомниш дали и това не е интуиция?
Като заоравам там, теб какво те бърка - нали си много успешен трейдър - ти пък си заоравай в математиката кат искаш.И на база тези неща търгувам, да, но не само. И съм си много доволна от резултатите. Но пък не всеки го може, един вид е и дарба.
----------
Прекрасно е да мислиш логически, но на мен ми се е случвало само като погледна една графика да знам накъде ще е близките месеци или докъде ще стигне по принцип, без да знам никакъв бъдещ фундамент и после наистина става така както съм го видяла - това не бих го нарекла логика. Същото и за някои събития в живота ми. На мен обаче взе че ми се доспа...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-10-2014 на 00:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А ве като можеш като мен да влизаш с цялата сметка ама не бонусна и малка сума с стоп марджин кола и да я поглеждаш през ден даже та и да спиш спокойно през това време пак ще си говорим.
Например па да те светна че тези движения които виждаш на златото този месец аз съм ги предвидил преди два месеца и познай дали се възползвам от това на макс...
Па ти си вярвай в бог Шива Тошиба дрън та пляс свише хванала била господ за шлифера,смях.
----------
Пак те питам защо чак сега а не в началото преди три години???Прекрасно е да мислиш логически, но на мен ми се е случвало само като погледна една графика да знам накъде ще е близките месеци или докъде ще стигне по принцип, без да знам никакъв бъдещ фундамент и после наистина става така както съм го видяла - това не бих го нарекла логика. Същото и за някои събития в живота ми. На мен обаче взе че ми се доспа...
Отговори логично на въпроса,моля.![]()
е то гласът на подсъзнанието и интуицията са едно и също нещо де. дори да ти подсказва за нещо, което преди си срещал, но не можеш да си спомниш ясно, пак е интуиция
Ама ти май не знаеш какво е житейски опит,що за чудо е това и аджеба как ти се отразява той на чакрите,подсъзнанието и интуицията.
Ако Минков ги описва вероятно би ги нарекъл математически статистически модел на поведение и възприятие.![]()