Буквално преди дни имаше съобщения, че джихадистите от ИД използват химическо оръжие - хлорни бомби, при нападенията си над северен Багдат...И аз съм го чела/гледала това, въобще съм й голям почитател и затова предполагам, че по-скоро нейните думи ще се сбъднат не дай си Боже де - както казва jivko78 дано да не. Някъде бях чела че 80% от казаното от нея се сбъдва. То и други от големите пророци са направили такива предсказания като нейното, та ще видим... .. лошото е че е намесено химическо оръжие в предсказанията, в нета има по тази тема за който се интересува.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Не знам за джиадистите ама вчера по радиото казаха че пленили руски боен самолет щото много се били разхвърчели над Черно и над Северно морета
http://www.dnes.bg/world/2014/10/29/...no-more.243698
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Те не са нарушавали въздушното пространство на пакта, така че проблем няма. А това, че си хвърчат - ами могат да хвърчат и си хвърчат.Не знам за джиадистите ама вчера по радиото казаха че пленили руски боен самолет щото много се били разхвърчели над Черно и над Северно морета
http://www.dnes.bg/world/2014/10/29/...no-more.243698Що наш`те не го правят!?
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
да не би да е заради липса на гориво или някакви такива тривиално подробности свързани с техническото осигуряване
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не са пленили нищо. Плашат се и от сянката си. Ту подводница им се привижда във водите около Швеция, ту самолетите много летяли.Не знам за джиадистите ама вчера по радиото казаха че пленили руски боен самолет щото много се били разхвърчели над Черно и над Северно морета
http://www.dnes.bg/world/2014/10/29/...no-more.243698
Бе отклоняват вниманието на простолюдието, щото не могат да се спрявят с ислямската държава. И след 20 години ще трябва да я признаят, както признаха и палестина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (30-10-2014)
То да не стане само така, че ИД да е тази, която ще признава кой им отърва като държава и кой не...Не са пленили нищо. Плашат се и от сянката си. Ту подводница им се привижда във водите около Швеция, ту самолетите много летяли.
Бе отклоняват вниманието на простолюдието, щото не могат да се спрявят с ислямската държава. И след 20 години ще трябва да я признаят, както признаха и палестина.
Щото само с кюрдските сухопътни отряди и американските самолети едва ли ще я смажат..![]()
Последна редакция от Bibco : 30-10-2014 на 22:49
Спретнаха фамозно шоу преди няколко седмици в София (може би като за последно) и то за не кръгла годишнина на ВВС. Странното е, че на 6 май рядко излитат и два хеликоптера, ако е облачно, а за празника на ВВС се оляха.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фамозно?! Отдавна не е имало никакво авиошоу над Голямото село - дори само един делтаплан да бяха показали, пак щеше да е фамозно...
Че ние имаме ли с какво да правим шоута?Първоначално написано от presptc Виж мнението
Спретнаха фамозно шоу преди няколко седмици в София (може би като за последно) и то за не кръгла годишнина на ВВС. Странното е, че на 6 май рядко излитат и два хеликоптера, ако е облачно, а за празника на ВВС се оляха.![]()
![]()