Е хайде, хайде морето за последно е замръзнало в началото на миналия век. 2010 пак се заледи, но слабо. Няма да се плашим толкова, но че можем да намалим замърсяването - можем и трябва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми що пък да го намаляваме замърсяването
колкото по мръсно морето толкоз по трудно ще замръзва![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да, но вече не било мръсно, учените били в потрес , че огромни боклучави петна от океаните изведнъж изчезнали.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
http://strogosekretno.com/index.php?...e&id=233&aid=1
.................................................. ..................
Голямата промяна на финансовият пазар се очаква на 20.11.2014 г.
всяка от страните да изтегли тежката техника с калибър над 1000 мм
Въх тоз калибър е за междуконтинентални ракети ба
Те и такова ли си имат![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
тази статийка е доста интереснаднеска трябва да се разберат с Киев за газа , ама нещо преговорите пак зациклят
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не могат толкова бързо да се разбират иска се време ..................................................![]()
то хубаво се иска ама времето не е в тяхна ползазима иде ...че ако не се разберат и България ще отнесе шамар от цялата тази работа ..
И аз съм го чела/гледала това, въобще съм й голям почитател и затова предполагам, че по-скоро нейните думи ще се сбъднат не дай си Боже де - както казва jivko78 дано да не. Някъде бях чела че 80% от казаното от нея се сбъдва. То и други от големите пророци са направили такива предсказания като нейното, та ще видим..... лошото е че е намесено химическо оръжие в предсказанията, в нета има по тази тема за който се интересува.
----------
Пп: А, сега като изгледах видеото всъщност 85% от прогнозите й се сбъдвали - да не би като нейна почитателка да е решила да ме зарадва и мен с малко от дарбата й тоя месец?![]()
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 ,
шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшштттт ттттт
трай си и прибирай профититеда не чуе .........
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz