И по всяка вероятност са законосъобразни съгласно някой нормативен докИмент
Да. Ще си плати за липсата на контрол и за прикриването на крадците на Банката.
Искров изпълнява поръчка на най-силните хора у държавата и за това няма да му се случи нищо.
Че той Ванката май в Южна Африка вече..
Не го знам тоз кой е. Да не би да участва в "Листопад"
И по всяка вероятност са законосъобразни съгласно някой нормативен докИмент
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
жалко! исках да е президента! но все пак дали някой ще се сети да поискат да се покаже какви са ги вършили и орешко и малоумниците след него, или пак ще се разбере когато тръгнат да свалят някого
не съм се и съмнявал че са си вързали гащите, но от рано да се знае кой какво и при какви условия е приемал и подписвал, или тя секретарката им на своя глава е тръгнала да фалира БДЖ... или пък новия АЕЦ да строи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То за всички правителства разбрахме какво са вършили, ама файда няма. Трябват пари, а тия пари се събират с дънъци, които никоя не плаща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (28-10-2014)
файда няма защото ти го казват на свършен факт, както стана с КТБ и с Мариците и зелената енергия, аз ако го знам от момента в който е приет ще спра да ползвам услугата, и мисля че е нормално всеки нестгласен да се откаже от услугата, и си мисля че загубят ли ни като донори може и да има файда![]()
Няма кой да се откаже от електриката ..... То и затова, никой не се надига.файда няма защото ти го казват на свършен факт, както стана с КТБ и с Мариците и зелената енергия, аз ако го знам от момента в който е приет ще спра да ползвам услугата, и мисля че е нормално всеки нестгласен да се откаже от услугата, и си мисля че загубят ли ни като донори може и да има файда
с електриката вече са ни го набили, и на миниорите са им го набили, мисълта ми е за новите неща които са ни набили но все още ни е хубаво и ги целуваме и им казвам обичам те, дали някой ще се сети да поиска 'доклад за добре свършена работа' белким има някоя уврела тиква която да се сети от онези протестни мрежи и протестиращи
Фалитът на Корпоративна търговска банка да бъде отложен поне с месец. Тази идея събира все по-голяма подкрепа сред партиите. Предложение за увеличаване на законовия срок, в който БНБ е длъжна да отнеме лиценза на банката, след като одиторският доклад постанови, че капиталът й е отрицателен, изпратиха преди дни и вложители в КТБ. Според сега действащият закон за кредитните институции това трябва да стане в рамките на 5 дни. Така, ако окончателните данни от проверката излязат на 30 или 31 октомври, лицензът трябва да бъде отнет до 4-5 ноември. Времето да се увеличи поне на три месеца, гласеше предложението на вложителите.
Т.Е. ПО НОВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЛИЦЕНЗА ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТ НА 31 ЯНУАРИ 2015, САМОТО ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАЙ-РАНО НА 20 ФЕВРУАРИ 2015
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не изневериха на себе си да свършат нещо като хората.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Сега нали ще сменят управителя на БНБ , ако той нещо ускори нещата ще е добре ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Фалитът на Корпоративна търговска банка да бъде отложен поне с месец. Тази идея събира все по-голяма подкрепа сред партиите. Предложение за увеличаване на законовия срок, в който БНБ е длъжна да отнеме лиценза на банката, след като одиторският доклад постанови, че капиталът й е отрицателен, изпратиха преди дни и вложители в КТБ. Според сега действащият закон за кредитните институции това трябва да стане в рамките на 5 дни. Така, ако окончателните данни от проверката излязат на 30 или 31 октомври, лицензът трябва да бъде отнет до 4-5 ноември. Времето да се увеличи поне на три месеца, гласеше предложението на вложителите.
Т.Е. ПО НОВОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЛИЦЕНЗА ЩЕ БЪДЕ ОТНЕТ НА 31 ЯНУАРИ 2015, САМОТО ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАЙ-РАНО НА 20 ФЕВРУАРИ 2015