тцъ... младеж съм още дажеама разни работи съм чел, па и баби и дядовци по село кът съм си одил са ми разказвали и на тях ко са им разказвали едно време
![]()
Да. Ще си плати за липсата на контрол и за прикриването на крадците на Банката.
Искров изпълнява поръчка на най-силните хора у държавата и за това няма да му се случи нищо.
Че той Ванката май в Южна Африка вече..
Не го знам тоз кой е. Да не би да участва в "Листопад"
тцъ... младеж съм още дажеама разни работи съм чел, па и баби и дядовци по село кът съм си одил са ми разказвали и на тях ко са им разказвали едно време
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В крайна сметка, КТБ ще бъде спасена от държавата почти сигурно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма да е спасена от държавата ,
а данъкоплатците ще платят масрафа на държавниците .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Трябва да се направи сериозен одит. Щото много от такива с депозити са и кредитополучатели. Най малкото условие е поне да си "лоялен клиент". Да не стане така че хем и депозитите да платим, хем и кредитите!!
Последно тъй и не се знае ще я фалират или ще я оздравяват.
Обаче пък любопитна случайност жената на Василев вчера на разпит с адвоката на ЦВ.Цв.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
там онез аман-заман ко казахатях успяха ли да ги отпратят наште маймуни
![]()
принципно вариант за оздравяване от външен инвеститор не вярвам да допуснат, щот външния инвеститор ще иска да знае поименно кой е крал![]()
Плюс парливия въпрос за държавната подкрепа дето всички пасуват.Ако иска примерно инвеститор един милиард подкрепа все си мисля че е по-добре от останалите цифри дето се върят в пространството.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е то по-добре, ама за народа по-добре... то ку се гледаше интереса на народа още на първо време щеше да има ефективно и реално одиторстване и тез милярди въобще нямаше да бъдат откраднати...
понеже видяха, че номера с КТБ мина, партиино-мафиотската структура дали няма тъй профилактично през 5-6 години да фълирва по една Бамка.. туй най-бързия начин да се развива личността и партията.. туй с рушветите много бавна работа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."