Само че закончетата нещо не се прилагат или се прилагат подборно.
Само че закончетата нещо не се прилагат или се прилагат подборно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз никога не бих и не съм взимала нещо на кредит, освен може би ако е за някаква малка недостигаща сумичка, необходима много спешно. Колкото и да е "разумен" отвсякъде е набутвация, даже и т.нар. безлихвени (там пък те цакат с космическите такси за вноските по кредита), освен ако не е като Цецовите кредити или от типа Взимай и ставай невъзвръщенец.Неслучайно и сметката ми е "ислямска".
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-10-2014 на 20:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели ти на колко си години??? Не си ли правила ремонт на жилище или нещо по голямо за което ще ти трябват 5-10 к?Аз никога не бих и не съм взимала нещо на кредит, освен ако не е за някаква малка недостигаща сумичка, необходима много спешно. Колкото и да е "разумен" отвсякъде е набутвация, даже и т.нар. безлихвени (там пък те цакат с космическите такси за вноските по кредита), освен ако не е като Цецовите кредити или от типа Взимай и ставай невъзръщенец.
Кои стартира бизнес без кредит? Кой си купува апартамент без кредит???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що за въпрос?Ами да ти кажа всякакви ремонти, коли и стартирания на бизнес съм правила със собствени средства (даже и сама съм си счетоводител и чат пат адвокат), също и останалите членове от семейството ми до трето коляно, за по-назад не знам. Просто никога не се е налагало слава Богу да опираме до кожодери-кредитодатели. А пък ако нямам средства примерно по-скоро бих се лишила за момента от въпросното нещо, отколкото да ставам нечий финансов роб и да ми излиза двойно.
Знаеш какви безобразия стават при невъзможност да изплащаш кредита - пропадаш отвсякъде, да не говорим за безкрайните освен лихви и такси, застраховки и пр. тарикатски измишльотини по кредита.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-10-2014 на 20:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тия дето имат пари паблопознавам доста хора , които никога не са вземали заем. Аз също от години не съм ползвал банкови ' благинки '
![]()
pablo, брат те хората с големите бради на времето добре са го казали - "Битието определя мисленето!"
![]()
Хампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Hampartsumyan:...id-130081.html
Този дрът арменец как лъжиНещо взе да изтича информация и може да е трудно с тези лъжи за 4.5 милиярда.
п.п. Как ми напомнят за онези 22 за Белене![]()
КТБ ще ни струва разликата от наличните пари във гар.фонд и гар.депозити до 200 хил. Не е далеч от истината....Хампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Hampartsumyan:...id-130081.html
Този дрът арменец как лъжиНещо взе да изтича информация и може да е трудно с тези лъжи за 4.5 милиярда.
п.п. Как ми напомнят за онези 22 за Белене
Вече всички защитници на спасяването на банката
се обединяват около идеята за обявяването й в несъстоятелност .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb