Аз да си призная стигнах почти до развод с жената
От начало когато започнах с Форекса
Започнах интензивно четене безсънни нощи
Защото следях пазарите
Пред компа ядях закуска обед вечеря
Жената все ми казваше
Ава ти не ми обръщаш никакво Внимание![]()
Аз да си призная стигнах почти до развод с жената
От начало когато започнах с Форекса
Започнах интензивно четене безсънни нощи
Защото следях пазарите
Пред компа ядях закуска обед вечеря
Жената все ми казваше
Ава ти не ми обръщаш никакво Внимание![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямах това на предвид
На 100% да я изоставя
Но не проявяваше никакво разбиране
Все ми викаше на главата .
Какво е това че ми четеш толкова ДИРЕКТОР ли ще ми става![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Доста тежко е било, много гадно така да се опитваш да търгуваш и някои да ти вика на главата и да те разсейва. Затова трейдърите попринцип не само усъвършенстват търговията, ами и усъвърпенстват живота си като цяло, за да няма какво да пречи като се търгува.Нямах това на предвид
На 100% да я изоставя
Но не проявяваше никакво разбиране
Все ми викаше на главата .
Какво е това че ми четеш толкова ДИРЕКТОР ли ще ми става
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (04-06-2014)
форекс-търговията е изключително антисоциално заниманиевкъщи ако беше добре усвоения алкохолизъм, който ни свързва със жената вероятно отдавна да сме се разделили
![]()
Съветвам по младите колеги който сега прохождат в тази насока .
На световните пазари . да си изтеглят някой електрони книги
Или пък книга под ръка и да хванат Гората на спокойствие да учат
Далече от Жената![]()
То предполагам повечето трейдъри са минали през тази фаза на определен етап.................................................. ................................................
borkooo_pz (12-10-2014)
Аз съм минал и предполагам че и някой друг е минал по този път
Вече нямам с жената проблем с това .
След като и обясних и видя за какво става дума .
А иначе преди това
ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ![]()
Аз пък ги съветват да не се женят на младини.Съветвам по младите колеги който сега прохождат в тази насока .
На световните пазари . да си изтеглят някой електрони книги
Или пък книга под ръка и да хванат Гората на спокойствие да учат
Далече от Жената![]()