или пък такива които правят не съществуващи шишове за обиране на стопове.................................................. .................................................. .........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тея шишове не ги правят брокерите - правят ги LP-тата /щото иначе как един и същ шиш присъства при една група брокери, а при друга го няма/
I trade with an ICMarkets ECN account
има много методи по коит може да се направи шашлъкбъкетските най-лесно стават
другите обикновено по естествен път се получават
целта на пазаря принципно е да угоди на всички и да изпълни колкот може повече сделки
а туй с "обраните" стопове обикновено е грешка в задклавиатурното устройство
![]()
![]()
Здравейте нов съм във форума и не са ми много ясни нещата да си признаяЗдравейте , нов съм във форума и искам да се ориентирам в обстановката. От много време имам демо сметка. Искам да си открия реална такава , но ми е трудно да се ориентирам окончателно към някой определен. Може ли всеки да напише с кой брокер търгува на реална сметка , с колко капитал е започнал , с какъв ливеридж търгува. Колко най - малко трябва да е капитала , за да си открия сметка при конкретният брокер. Какви са спредовете , таксите и комисионните и как става откриването на сметката.
Благодаря!
Как си нов ?
Ако едва прохождаш във ФОРЕКСА
Не ти е тук мястото да се научиш на тънкости
Трябва си яко четене и безсънни нощи
Да вдигнеш ръка от жената за известно време
Абе пълна параноя .
И да Занулиш няколко акаунта
И тогава ще си от отбора тук![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ти направо го отказа още преди да е решил да почва.Как си нов ?
Ако едва прохождаш във ФОРЕКСА
Не ти е тук мястото да се научиш на тънкости
Трябва си яко четене и безсънни нощи
Да вдигнеш ръка от жената за известно време
Абе пълна параноя .
И да Занулиш няколко акаунта
И тогава ще си от отбора тук![]()
Ама кажи ми как иначе ще стане успешен трейдър
До като не прочете един чувал книги
И да се потруди истински няма как да стане
И най вече не му ли идва от вътре тази работа![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (04-06-2014)