Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
5-те цента спред на петрола ми идват в повече, а колкото до златото и аз не съм му фен
И двете, и двете пращайа случайно като Олег да искаш да е с големи ............очи ...?или да ти пратя двечките и заместничката и нея да не и е скучно !!![]()
![]()
ПП Лека от мен, че мача почва .
ef4e (21-10-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Teхничен, но от известно време е почти през цялото време с припокриващи един друг барове и отделно от това и с доста големи размери, както и със сенки.
Дори и на ниските фреймове.
хаха Олег ти нали беше спрял да търгуваш или се бъркам ....еми от както съм с тоя брокер нямам петрол и не го гледам обаче в сенките лично аз нищо лошо не виждам...особенно ако влизаш по връхчетата на сенките ...
----------
....за пенсиониран спекулант ...си много лакум ...то два броя не са за пенсионери ....лека вечер !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Спрял де спрялхаха Олег ти нали беше спрял да търгуваш или се бъркам ....еми от както съм с тоя брокер нямам петрол и не го гледам обаче в сенките лично аз нищо лошо не виждам...особенно ако влизаш по връхчетата на сенките ...
----------
....за пенсиониран спекулант ...си много лакум ...то два броя не са за пенсионери ....лека вечер !
То какво общо има едното с другото
А това с влизане по сенките си е чалъм с който не съм запознат как се прави в детайли.
като Зинедин Зидан ли е техничен ?![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yiRv8vnt0eY
С тоя не се познаваме ...ама ако е толко техничен ако се наложи ще се запознаем ...
![]()
гейша -философ