гледам гледам.........Янче, да не гледаш и ти ШЛ
ПП Реал М мачкат......................................
гледам гледам.........Янче, да не гледаш и ти ШЛ
ПП Реал М мачкат......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-10-2014)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (23-10-2014)
От готвене ли се плашиш ?![]()
.........................
Пфуу тоз Дакс много е рипнал - за половин час 200 пункта, а аз съм блял![]()
Ако някой е измъкнал някой пункт да се похвали
(по възможност със скрийншот)
не се коси, и аз блях баш където не трябваПфуу тоз Дакс много е рипнал - за половин час 200 пункта, а аз съм блял............
----------
малииии...ПенчУ пак иска хем да му подадат с лъжица в устата,хем и да му е смляноКажи тогава какво да правим с еврото?![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най .малко готвенето ме плаши ...луеко ми е в една от професийте
просто не ми се слушат крясъци ...уууу--аааа.......всеки да си гледа хобитата...
а относно даксчето прибрах му малко ама не е за хваленето тия движения не ги харесвам много ..взети 30 тина на фона на движение от 190 ....не е за хвалене ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Яна (23-10-2014)