Гледаш ли диамантчето за което думахме вчера
----------
Кабелта е на клоуза от вчера и е за купуване![]()
Гледаш ли диамантчето за което думахме вчера
----------
Кабелта е на клоуза от вчера и е за купуване![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (21-10-2014)
Добрю ютрю значи.
Значи вчера изядох един шамар, и още ми е криво. При еврото се бях настроил за къси, а то изкърти тавана!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (21-10-2014)
Добро утро.
Диамантчето изби точно на там.
Купила съм си и евро от вчера, сега и Кабел си купих....ще се окабелявам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (21-10-2014)
Струва ми се че еврото се готви да се връща до 1.28 ,
аз го скъсих за малко , дано не изям шамарите![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
фицката (21-10-2014)
Да ходи където иска, стопа ми е на плюс, така че не ми пука!
----------
Реде, пчелите спят ли сега ?
Снощи гледах по TLS един кошер в гората, но диви пчели подгониха един човек и така го нахапаха, че не е истина...
Много лоши животинки са...и отмъстителни.
фицката (21-10-2014)
Няма таквоз нЯщо ФАФЛИЧКЕ!!!Много лоши животинки са..
Лошо ЖИУОТНО е СВИНЯКА, КОТЬО и
КУЧИКА когато е гладен !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
П>П>Не спят, но са станали малко и са се свили на кълбо
за да топлят 2-4 рамки на 36 градуса температура.!!![]()
фицката (21-10-2014)
По-скоро налитат когато усетят заплаха ,
ако не ги притесняваш ще си работят тяхното![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е как топлят? Те имат ли такава телесна температура..икак я поддържат зимата?
фицката (21-10-2014)
Ми свити са на кълбо и ядът и ГОРЯТ МЕДЕЦ!!!..и как я поддържат зимата?
ФАФЛИЧКЕ ти как се топлиш зимъска?)))
фицката (21-10-2014)
когато стършел нападне пчели.....знаете ли как се преборват със стършела при условие че жилата на пчелите не могат да пробият хитиновата обвивка на стършела......
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (21-10-2014)