То на юнашко доверие и аз мога да им приемам докладите ,4,5 млр .... и аз се присъединявам към изненаданите .....от тая банка вече нищо не става. 13 % обезпеченост , при нужни 110 поне..../ако се обезпечават с лева или ДЦК//
А БНБ какво е правила ....на юнашко доверие /....или платено/ докладите за капиталова адекватност и ликвидност
дори и заплата няма да искам ....... .... ама тези там са на заплата ...........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (22-10-2014)
То има одити, явно БНБ не е стъпвало в банката от доста време. Като се замисля не съм запознат, дали въобще ходят на място. Другия момент, че всяка банка има и одитор. В случая КПМГ - България[COLOR="Silver"]
----------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-вероятно не ходят, а каквото им пратят като документи от банката това контролират.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
тоз ниския процент вероятно да следва освен от старите кражби и от наскоро постигнатите "договорки" на някой и друг голям депозант със кредитополучатели![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е тези Цесии които са правени между големи депозитари и кредитополучатели дето станаха известни преди няколко дни.. и с които колегата Кура обяснява защо все пак са оставали 13% обезпечен капитал.. за да може законово да се признаят тези цесии.. иначе щяхме да имаме 100% кражба..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
GGBG (22-10-2014)
Тези още през юни уж бяха тръгнали да ги проверяватДругия момент, че всяка банка има и одитор. В случая КПМГ - България
http://clubz.bg/6084-proverqvat_kpmg...riq_zaradi_ktb
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е може би човека си е казал, така и така няа да ги видя тия пари, поне да ми е весело с това, което остава.според мен Веждичката отдавна си ги е взел.. нищо общо няма в момента усмихнатия и весел Вежди, с депресирания, плачещ и кълнящ Вежди от преди 4 месеца..![]()