My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Аз направо на реал се совнах така. И беха най печелившите ми месеци. Откак почнах да навлизам в материята, почнах и да губя!! То се съобразяваш с какво ли не, и все имало и още нещо!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма спор за това,че трябва да са грамотни. Една претоварена система не дава знания, както се вижда от резултатите. Въпроса е готови ли са децата да възприемат определени знания на тези години/ако въобще има часове за затвърждаване/. Защото учебният материал по математика които се учи в 3-ти и 4-ти клас, в Канада се учи в 5-6 клас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да си спомниш ония месеци значи, как си търгувал тогава, може пък просто да ти се е отдавало и след това да си прочел на някой уж про трейдър материала и да си се объркал.Аз направо на реал се совнах така. И беха най печелившите ми месеци. Откак почнах да навлизам в материята, почнах и да губя!! То се съобразяваш с какво ли не, и все имало и още нещо!!
Не ми е ясно защо трябва да се сравняваме с ескимосите?Няма спор за това,че трябва да са грамотни. Една претоварена система не дава знания, както се вижда от резултатите. Въпроса е готови ли са децата да възприемат определени знания на тези години/ако въобще има часове за затвърждаване/. Защото учебният материал по математика които се учи в 3-ти и 4-ти клас, в Канада се учи в 5-6 клас.![]()
Какво да ти кажа, от изказването ти за буква и звук не си ми критерий за нищо по образователни въпроси, щом не можеш да съобразиш , че в цитираната от теб думичка ако пишеш по звук, ще пишеш грешно-вземи един английски, немски и френски там тъй ли е каквото чуеш , тъй пишеш.Та виж първо себе си ограмоти пък тогава давай напътствия какво да е образованието .Няма спор за това,че трябва да са грамотни. Една претоварена система не дава знания, както се вижда от резултатите. Въпроса е готови ли са децата да възприемат определени знания на тези години/ако въобще има часове за затвърждаване/. Защото учебният материал по математика които се учи в 3-ти и 4-ти клас, в Канада се учи в 5-6 клас.
А някакво фактче извадено от контекста кое кога се учи в коя държава хич не е критерий за качество на образование.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Отдавна не е имало женски схватки и оскубана перушина тукаВреме е . Отивам да слагам пуканките
![]()
Ще ти се , то неграмотно, взело акъл за образование да дава, ама със самочувствие
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
wannabe (31-10-2014)
По изказването Ви се разбира, че не контактувате пряко с "образователните въпроси", или може би егото Ви не ме разбра?
И аз като се появих в този форум си мислех, че ще науча нещота доста време загубих и занулих няколко сметки но сега имам списък с колеги ОБРАТН индикатори дето много ми помагат и нещата тръгнаха. Те даже си имат тема но няма да ви ги казвам по именно да не се обидят.
п.п. Георги ти не си от тях да не си помислиш, че теб визирам.