Може за начало и на минус да ти излезе малко, но мисля че ще има до 107.88.
Ам... до 01:00 ч. не се брои за закъснение според моите критерии. 8 часа сън до 09:00 - тамън за европейската сесия + кафе преди това.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
jivko78 (22-10-2014)
Охоо, добре си я наредил и втората сделка. EUR със сигурност е още за надолу в дългосрочен план. Аз леко почвам да се съжалявам с моите 5-6 сделки, но утре ще им гледам урожая или кастренето за сметката ми. Сега и аз ще изпуша една цигара и ще си лягам.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз вече за къси се оглеждам тук ,
но до къде ............ 106.30-106.40 .............
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз вече съм къс. А даво съм хванал дявола за шлифера.
.................................................. .........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Двойката приключи сесията във вторник почти без промяна. Щатският долар отвори при курс от 106.94, а цената тръгна надолу, достигайки дневното дъно при 106.24. По-късно посоката се обърна и доларът затвори при курс от 106.99. Ако двойката продължи низходящата тенденция от началото на месеца, вероятно ще има тест на първата подкрепа при 105.18. Подкрепа: 105.18; 103.54; 101.49; Съпротива: 108.18; 110.08;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-129967.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз от вчера съм къс, смятам че поне ще тества дъното от миналата седмица ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,
petar80 (22-10-2014)
При мен още нямам сделка но ще пусна една къса
Таз седмица ще сме на къси вълни![]()
jivko78 (22-10-2014)
Щатският долар записа ръст спрямо японската йена в сряда след разнопосочна търговия през целия ден. Двойката отвори при курс от 106.98 и по-късно достигна дневно дъно при 106.78 и дневен връх при 107.36. Впоследствие доларът затвори при курс от 107.12 и ако цената продължи да се покачва, може би ще има опит за тест на първата подкрепа, разположена при 108.18. Подкрепа: 105.18; 103.54; 101.49; Съпротива: 108.18; 110.08;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-130033.html