Да, тези неща много трябва да се прецизират - седем пъти мери, един път режи. Скоро едно момче нулира сметката си и се оплака в един форум,
защото сложил една нула повече на обема, с който отваря поръчка и не видял навреме.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (28-10-2014)
Кажете какво го правим златото? Падна до 1222 тази нощ, но после някой е решил да си напазарува евтино и пак го е
оскъпил. А аз си мисля, че може да пробие и под 1220 и това в момента сигурно е корекция на спада?
Надолу е златото. Има си много сериозен фундамент да спада, дори да се срива, а именно: "Другарят Д-12 го е резнал джелатската под кръста"
Освен това най-големите златни находища се намират в южното полукълбо и предимно Южна Америка и Африка. Там в момента настъпва лятото, големите жеги, коката тъкмо избуява, работната ръка е яко нашмъркана и работи за трима. Добивите растат и дори сме в излишък, така че цената ще продължи да падаПаралелно много брокерски компании фалираха, което доведе до спад в търсенето на БЯЛ прах в БЕЛИТЕ държави сигурно двойно. И от него имаме вече излишък и остана да се потребява на местна почва........вече копаят в мините за шестима
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
penman (28-10-2014)
И докат го писа тоя ферман,то взе че се изстреля нагореНадолу е златото. Има си много сериозен фундамент да спада, дори да се срива, а именно: "Другарят Д-12 го е резнал джелатската под кръста"
Освен това най-големите златни находища се намират в южното полукълбо и предимно Южна Америка и Африка. Там в момента настъпва лятото, големите жеги, коката тъкмо избуява, работната ръка е яко нашмъркана и работи за трима. Добивите растат и дори сме в излишък, така че цената ще продължи да пада Паралелно много брокерски компании фалираха, което доведе до спад в търсенето на БЯЛ прах в БЕЛИТЕ държави сигурно двойно. И от него имаме вече излишък и остана да се потребява на местна почва........вече копаят в мините за шестима![]()
D-12 (28-10-2014)
аз съм на мнение че златото има сериозна фундаметална почва да отбележи небивал ръст ....
Да, и ми затвори късата - ударен стоп. Американците извадиха ужасно лоши данни и затова така стана.
Обаче нищо чудно някой анализатор да обясни на янките, че данните не са толкова лоши, колкото изглеждат и по-късничко
златото да си го разпродадат. Аз пак съм на къси от 1234! (уф че хубава котировка)![]()
Аз си купих одеве от 1227, няма лимит, и наблюдавам кога да дръпна ръчната.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"