Е ти пък, иронията ми не я ли усещаш.Разбира се, че НЕ Е ДОБРЕ! Просто няма оценка по-голяма от ОТЛИЧНО
Освен ОТЛИЧНО С БУРКАН МЕД И 3 КИЛА СВИНСКО, ама няма как да се събере всичко в един бележник![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (17-10-2014)
Оттъргувахте ли двоиния врЪхт на 5 минутна????
Днеска е добър ден за ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оттъргувахме го .................................................. .................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Влезнах дълга @2759![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ХИЛЯДОЛЕТНИЯТ СВИНЯК требе да сеВлезнах дълга @2759
прекртъсти на,,,,,,,КОНТАПРАСЬО!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Абе да ти ева и недоверието и паниката на пазарите, днес поне се разминах само с един нюню стоп. Пак е файдаДнеска е добър ден за ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!
ВЗИМАЙ ЕВРОТОООООО и да ходя да си хапвам и пийвам и лягам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
toranagasan (17-10-2014), Absfresh (17-10-2014)
Вик кво, дай да направим атентат на Бачо Ред и да го оберем, докато зяпа монитора. Така да му секнем късата идея.
Ще му свием меда и суджуците. Аз ще отговарям за суджуците, че на теб може да ти е съвестно, да се притесниш и провалиш операцията![]()
фицката (17-10-2014)
РЕДА не контри, а в почти 97%я па късите
от случайте отиграва сигнали от
системата си на търговия или
някакви технически модели!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (17-10-2014)