D-12 Следиш ли евро ози???
Виж с времето как всичко си идва на мястото си!!!
Ако имаш някакви въпроси питай но смятам, че всичко вече съм казал и пазара е потвърдил думите ми.
D-12 Следиш ли евро ози???
Виж с времето как всичко си идва на мястото си!!!
Ако имаш някакви въпроси питай но смятам, че всичко вече съм казал и пазара е потвърдил думите ми.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дано си взел правилното решение колега
аз мисля да го натискам тази седмица
Последна редакция от Eli2356 : 27-10-2014 на 12:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз пък без да исках пуснах една къса
Вместо на дакса![]()
То случайните неща понякога са най-хубави .... особено в началото на седмицата - дано ти е на късмет.
Пп: Малко ще се помотка естествено, но до 16 ч. би трябвало да го стигне.
----------
Ти пък с това евро ози ме подсети да пусна една мънинка пробна къса и на него, нищо че са антагонисти с тукашното, да видим какъв заек ще излезе оттам.Може и да преместя лимита на фибото.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
petar80 (27-10-2014)
За мен късат винаги е добра идея /принципно/ но внимавай с подкрепата на 1.4370-80 много корава се оказа да не върни до 1.4600 и аз да съм виновен.То случайните неща понякога са най-хубави .... особено в началото на седмицата - дано ти е на късмет.
Пп: Малко ще се помотка естествено, но до 16 ч. би трябвало да го стигне.
----------
Ти пък с това евро ози ме подсети да пусна една мънинка пробна къса и на него, нищо че са антагонисти с тукашното, да видим какъв заек ще излезе оттам.Може и да преместя лимита на фибото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре си го натоварила, чудно ми е как решаваш да влизаш така, а не влизаш направо общо само на 1 място, където е най-добра цената.
1. защото сметката не ми е толкова голяма засега да влизам наведнъж с такъв обем
2. защото ако върне малко нагоре влизам пак от по-добро ниво.
3. ако потръгне добре правя добавки
и така се получава накрая.
Днеска обаче си стана едно търпчене на място - не че не пусна пак, но дори дневния пивот не стигна... абсолютна неориентираност, то не че имаше и какво да го ориениентира де - с тая липса на новини и по-скоро слаб долар...
----------
Няма ти да си виновен, споко.Но очаквам доста моткане - даже го бях забравила това eur/aud... пък и обемчето е такова че и наобратно да тръгне, няма много да го жаля.
този начин на отваряне на позиции му казвам - с прихващане ...........................1. защото сметката не ми е толкова голяма засега да влизам наведнъж с такъв обем
2. защото ако върне малко нагоре влизам пак от по-добро ниво.
3. ако потръгне добре правя добавки
и така се получава накрая.
Днеска обаче си стана едно търпчене на място - не че не пусна пак, но дори дневния пивот не стигна... абсолютна неориентираност, то не че имаше и какво да го ориениентира де - с тая липса на новини и по-скоро слаб долар...
----------
Няма ти да си виновен, споко.Но очаквам доста моткане - даже го бях забравила това eur/aud... пък и обемчето е такова че и наобратно да тръгне, няма много да го жаля.
нощната сесия при озито не може да се каже че е много дащна но все пак заловени от кучека 25 пипона да не сме без ич и само да сее минало кучето че е будувало![]()