http://prikachi.com/images.php?images/445/7667445l.jpg
Така можеш ли да го заковеш ,Ъ?....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КОЙ КАКТО МОЖЕ ....................................................чакам гап надолце тази нощ ...... или утре да видим - 8450-70
П.С. не ангажирам никой с мнението си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
sorento (16-10-2014)
БРАВОС
----------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
sorento (16-10-2014)
Браво! Красота и радост за очите![]()
...............
sorento (16-10-2014)
еми за гап не знам обаче това възходящо движение се развива като типична корекция ..поне до сега ...така че не е невъзможно низходящо движение с тая подробност че при мен дакса не спира и едва ли ще има точно гап .просто ще се изсипе по някое време ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
верно ли не спира / при оня брокер/ . не съм обърнал внимание ............![]()
Браво и от мен
Един въпрос: кога/къде мислиш да ги затваряш или имаш лимит ?(става дума за тези позиции, които са без лимити)
снимката е от 13.40 - 14.00 ........................... а в 14.30-15.30 имаше слизане до 8400 ................................ та незнам .http://prikachi.com/images.php?image...:doubt::doubt: