мхм..мй май така ще излезе ...Аз също използвам двата индекса, като DAX за анализ, а CAC за анализ и търговия.....Действително са идентични, предимството на CAC e че обемите са по-малки, а при силно волатилен пазар това е по разумно, защото винаги можеш да удвоиш, но няма как да разполовиш индекса...
Освен това има доста добра корелация (поне за сега) между двата индекса и USDJPY особено през деня, когато са отворени европейските пазари....На моменти там забавянето е още по-голямо и е удобно да се ползва като сигнал за вход...
Ефче май с теб сме в някаква корелация по използвани инструменти май..само дето на мен на дакса сигналите са ми по чисти обаче пък на френския закъсняват ...и затова ако не успея да се намърдам на дакса влизам в другия ...а ако мога влизам и двата ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
BingoBongo (16-10-2014)
Здравейте и от мен . Някои би ли метнал едно ниво на френския индекс /САС/ ................. различни са и имената на платформите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
мерси.'шта черпа една боза 'кат са видим
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
знаех си аз че мога да разчитам на теб . виж как го заковах днес.
http://![]()