Поне във несъстоятелност да я обявят
и да започнат да изплащат на вложителите депозитите до размера на гарантираните
Поне във несъстоятелност да я обявят
и да започнат да изплащат на вложителите депозитите до размера на гарантираните
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз чух за друг хитър трик - имаш голям депозит в КТБ, който е над 100 000 евро и знаеш, че ще загубиш част от парите.
Намираш някой с голям кредит и той ти го прехвърля официално на твое име. Нали чаткате делаверата. Той плаща по-малко по кредита, а вие си спасявате част от депозита.
Последна редакция от penman : 17-10-2014 на 13:55
каране не, но ако е нормален спор ,в рамките на добрия тон и подкрепен с аргументи , може да е полезно не само за бонуса и но за повишаване на общата култура, като чуеш и друго още повече аргументирано мнение
Ама някой да ти каже под формата на твърдение , че Иво Прокопиев ИСКАЛ да фалира КТБ, ей тъй без никакви аргументищото той така си мислел или така му се иска не знам
....ако ще си говорим глупости и всеки ще пише каквото му дойде на ума , това е друг въпрос
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И това ще стане,но първо трябва да се поднесе на раята вестта(официално),че парите ги няма и трябва да се бръкнем и да плащаме общо................
и тъй като вероятно все някой ще се намери да попита......МИ Щооооо???? се изчаква да има легитимно превителство,парламент,и разни мастити умници....депутати,министри. ..
да ни обяснят компитентно и напоително,колко ни е ударила световната криза,евтиния долар,скъпото евро,газа-маза,Укарайна,Ислямска Държава,еболата,лудата крава........иии сигурно и други работи ще измътят дет аз не се сещам щот съм просТ........та да сме наясно,че ще се плаща(тоест ще плащаме).........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той Иво има много сериозни аргументи, но не за фалита на една банка, а да бутне валутния борд.каране не, но ако е нормален спор ,в рамките на добрия тон и подкрепен с аргументи , може да е полезно не само за бонуса и но за повишаване на общата култура, като чуеш и друго още повече аргументирано мнение
Ама някой да ти каже под формата на твърдение , че Иво Прокопиев ИСКАЛ да фалира КТБ, ей тъй без никакви аргументищото той така си мислел или така му се иска не знам
....ако ще си говорим глупости и всеки ще пише каквото му дойде на ума , това е друг въпрос
Няма да навлизам в подробности, защото не мога да докажа нищо. Знаете, че в тази държава всичко са слухове.
Ти си го чу, друг го е прочел в Профит бг, трети го бе писал по-горе във форума..... Да изчакаме пнеделник аАз чух за друг хитър трик - имаш голям депозит в КТБ, който е над 100 000 евро и знаеш, че ще загубиш част от парите.
Намираш някой с голям кредит и той ти го прехвърля официално на твое име. Нали чаткате делаверата. Той плаща по-малко по кредита, а вие си спасявате част от депозита.![]()
няма лошо въпроса е и двете страни да доволни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Аз чух за друг хитър трик - имаш голям депозит в КТБ, който е над 100 000 евро и знаеш, че ще загубиш част от парите.
Намираш някой с голям кредит и той ти го прехвърля официално на твое име. Нали чаткате делаверата. Той плаща по-малко по кредита, а вие си спасявате част от депозита.
Всъщност имаше репортаж по една телевизия и един адвокат твърдеше, че е имало одобрено от БНБ и квесторите на КТБ прехвърляне на
депозити и кредити. Без тяхното съгласие нямало как да стане. Обаче било на избирателен принцип - на един давали, на друг не!
Дано ги бива в обясненията и да няма и други такива банки ,И това ще стане,но първо трябва да се поднесе на раята вестта(официално),че парите ги няма и трябва да се бръкнем и да плащаме общо................
и тъй като вероятно все някой ще се намери да попита......МИ Щооооо???? се изчаква да има легитимно превителство,парламент,и разни мастити умници....депутати,министри. ..
да ни обяснят компитентно и напоително,колко ни е ударила световната криза,евтиния долар,скъпото евро,газа-маза,Укарайна,Ислямска Държава,еболата,лудата крава........иии сигурно и други работи ще измътят дет аз не се сещам щот съм просТ........та да сме наясно,че ще се плаща(тоест ще плащаме).........................
че няма да можем да платим депозитите на всички
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А Цветан Василев е искал да даде обяснения пред прокурорите, но по видео връзка.
Искал да се защити!