Незнам дали е съвпадение но днес се случихадве неща спрямо Русия
Първо нашето президентче размаха пръст на руснаците
Второ обмислят да премахнат паметника на Руската армия в София![]()
Незнам дали е съвпадение но днес се случихадве неща спрямо Русия
Първо нашето президентче размаха пръст на руснаците
Второ обмислят да премахнат паметника на Руската армия в София![]()
Плевнелиев ми изглеждаше надежден като стана президент,ама нещо доста изпростя ,а паметника пък какво им пречи не знам,то бива подмазване на европа,ама чак такова уливане не бива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За паметника от години си чешат езиците, Волен сигурно ще се метна сега яростно да го защитава.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не мога да разбера защо трябва да се гласува в чужбина ...който се интересува от милата ни родина да заповяда тук...първо ще направи оборот тук в бг като се прибере и второ държавата няма да прави такива разходи...и няма да ме управляват хора които не са стъпвали в бг от 20 години .. аз съм против да ми насаждат кой да ме управлява ...като искат да дойдат да живеят тук и тогава да гласуват ..трябва да забранят на хора които не са пребивавали 2 години в страната да избират ...
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Воленчо няма начин да не търси дивиденти,той на това залага сега.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
25 години само се чудят какво да съборят. Тия политици една къщичка за птички не
са направили, както казваше един бивш борец.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Spekulanta (15-10-2014)
президеншата е продажна гнида като пасито.....на тия трябва да им се вземе българското гражданство...
ако говорим за морално право кой трябва да гласува и кой не, то и тези които не плащат данъци и живее в незаконни жилища не трябва да гласуваНе мога да разбера защо трябва да се гласува в чужбина ...който се интересува от милата ни родина да заповяда тук...първо ще направи оборот тук в бг като се прибере и второ държавата няма да прави такива разходи...и няма да ме управляват хора които не са стъпвали в бг от 20 години .. аз съм против да ми насаждат кой да ме управлява ...като искат да дойдат да живеят тук и тогава да гласуват ..трябва да забранят на хора които не са пребивавали 2 години в страната да избират ...
нито пък малоумника ,който не може да чете и пиши и живее в ромското гето и гласува за кой му подаде 20 лв
така че ако съпоставим нещата май първо тези трябва да ги ограничат да гласуват , понеже по никой критерий не се вписват като част от обществото
а аз викам да се минава и тест в Менса и чак тогава да се разрешава гласуване....ако говорим за морално право кой трябва да гласува и кой не, то и тези които не плащат данъци и живее в незаконни жилища не трябва да гласува
нито пък малоумника ,който не може да чете и пиши и живее в ромското гето и гласува за кой му подаде 20 лв
така че ако съпоставим нещата май първо тези трябва да ги ограничат да гласуват , понеже по никой критерий не се вписват като част от обществото![]()