Докато олиото се търгува в дойлери, проблеми няма да имат.като цяло съгласен съм теб , наистина е така , ама китайците се усетиха и сега всячески ще се постараят да се отърват от долара и не само те на опашката са и руснаците и бразилците и цяла латинска америка като цяло + доста държави от африка , така че на американците им предстоят трудни години ..
щщщщщгггггггггггггггггггг ггггггггггггггггг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
газеца май у евра и рубли и уяни най-вече се тъгруйва вече... тез дни още колко там 20 милярда дойлара еквивалент суап подписали руснаци и китайци![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петров е важнияа той предполагав докато го има, ще се търгува в дойлери, арабите и мириканците са супер здраво обвързани, на арабеските голяма част от парите са инвестирани в щатите,.
![]()
то нема нужда целите обеми да се прекалкулират от дойлари... даже и половинката може... вероятно може би и третинка дажето достатъчно първия импулс да доде... след туй вече дойлара по инерция има да си пада...
![]()
това какво означава .. че ще има падане на долара и то дълготрайно ли ... според мен няма да остане без последствия .. или война или де да знамгазеца май у евра и рубли и уяни най-вече се тъгруйва вече.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Не знам колко ще е нужно за импулс, ама и него няма да позволят,
ей го листа с членките,
махни либия, ирак и нигерия, щото са на американците и остават само арабати,![]()
Не само американците ще имат трудни години, целия свят ще има трудни години ако долара падне. Ще има масивна хипер инфлация навсякъде по света, защото всички валути са еднакви, прости хартийки, напечатани от централните банки. Долара, еврото, рублата, юана, абе всички, за нищо не стават. Единствените истински пари, винаги са били златото и среброто. Така че всеки трябва да има поне малко злато и сребро.Първоначално написано от Prodigious Виж мнението
като цяло съгласен съм теб , наистина е така , ама китайците се усетиха и сега всячески ще се постараят да се отърват от долара и не само те на опашката са и руснаците и бразилците и цяла латинска америка като цяло + доста държави от африка , така че на американците им предстоят трудни години .
Лека полека държавите се ориентират към зелена енергия, а петрола е на свършване. До 10 години няма да има полза от петро долара.Докато олиото се търгува в дойлери, проблеми няма да имат.
така ли аз до колкото съм запознат има запаси за поне още 100 години .. а и зелената енергия навлиза , но все още е прекалено скъпа ...Лека полека държавите се ориентират към зелена енергия, а петрола е на свършване. До 10 години няма да има полза от петро долара.
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
Най-вероятно не си запознат достатъчно добре, тъй като през 2013 беше пика на добива на петрол, а света добива все повече и повече. Другото е, че има запаси, но те са твърде скъпи за добиване, реално ще дойде време, ще са небоходими барел и половина петрол да речем за да се добие барел, което ще прави нетна загуба на енергия, просто няма да е изгодно, а запасите ще си ги има. И това не зависи от цената на петрола, енергийно неизгодно ще е.така ли аз до колкото съм запознат има запаси за поне още 100 години .. а и зелената енергия навлиза , но все още е прекалено скъпа ...
Зелената енергия става все по-евтина и по-евтина, в Германия например имаше преди няколко дена новина, че големите енергийни компании са на ръба на фалит, тъй като зелената енергия е станала много популярна. Тесла пък прави чудеса в Америка, като е най-продаваната кола в класа си, а сега ще пуснат и по-евтин модел не ми се мисли. Едновременно създават инфраструктура, като правят безплатни енергийни бензиностанции. Също така отвориха патента си за свободно ползвоне, така че вече всеки може да изгради същата кола, каквато те я правят, Мерцедес се възползваха от това и на новите им модели с електрически коли се използва модела на Тесла, за електрическите мотори.
БМВ вече имат 1 електрически и един хибрид, Порше панамера има хибрид, все повече и повече други ще има. А в Париж има електрически коли под наем. Абе нещата се развиват бързо, да не забравяме че до преди 15 години 80% от хората в развития не разполагаха нито с телефон, нито с лаптоп. Сега, всеки има по 1.