Между другото, точно зад отварянето на по-малко позиции стой повече работа![]()
Между другото, точно зад отварянето на по-малко позиции стой повече работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз няма проблем да не съм на пазара постояннохем си на пазара, хем не губиш повече!ама ти сериозно искаш винаги да си в играта
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти обаче си христоматиен пример, то не че и аз не съм билТова е защото по принцип съм работохолик. Каквото и да хвана ме запалва и мога да забравя да ям и спя заради него.
Опитвам се да балансирам и да редувам няколко неща, но не става защото повечето ги претупвам, мислейки основно за моментната ми страст.
А тя последните месеци е валутната търговия. Добрата новина е, че писне ли ми нещо повече дори не го поглеждам и бързо забравям за него.
, и аз имах този проблем, чувствах си че не съм свършил нищо този ден, в който не съм отворил позиция.
но сега не съм, и си чакам да се случи по Трудния начин, по Лесния просто не пипам, не е надежден Лесния начин откъм успеваемост - тръгва без да обере стопове, гледам, ако ще и 100 пипса да направи, пак гледам, не е добре по лесния начин да се случват работите, признак за умиране на тренда са, два дена ще е така и на третия току виж обърнало яко ,,, и т.н.т. дълго е за обяснение.
------------------------
"Страст" - емоционалност - на светлини години те отдалечава от крайния резултат.
Гледах как влизаш в златото и доводите също - нямаш концепция, нямаш интерпретация доближаваща се до реалната ситуация. Разчиташ на яки обрати - имаш много да взимаш от пазара. Гониш пазара.
"Влязох с голям обем и сметката ми се нулира" - с една позиция щом се нулираш, значи си кръгла нула откъм управление на средствата.
Дърпам чертата:
Какви ти са конкурентните предимства?
ММ? ТА? Уравновесеност? Капитал?
Кръгла нула.
Поне ММ докарай, пазара се раздвижи и може и да не си виртуоз по другите позиции.
Хеджирането ти е най малкия проблем.
Лека вечер!
L1914 (13-10-2014)
Значи повече позиции отваряме по малко да бачкаме,ей това е разковничето.Майтапа настрана но ако търси човек по голяма успеваемост наистина трябва да са по прецизни сделките, а от там и повече работа преди отварянето им.
anonimen komardjia, е нахвърлял много идеи и концепции. Правил е дори психо профили.
Похвално. Иска да е полезен човека, но е малко несистематична тази намеса. Трай агейн, както се казва!![]()
Пълна простотия "Прецизни сделки". сделките са по индивидуални правила или ги спазваш или не. НЕщо повече ли трябав да направиш от правилата, че сделката да се нарича "Прецизна"?
другата простотия като понятие "Голяма успеваемост", към която всичко живо се стреми - като често сделките са затворени на малки плюсове, но влезли в статистиката като печеливши. Виж обаче , който ми покаже 80% стигнати таргети го признавам, както и поставени стопове,, абе всички параметри да са налице позицията да се нарича сделка. аз по спомени при 35% съм правил пари, дори май и при 32% успеваемост. В зулто имаше един бгългарин който коментирахме ами то да влачиш -180 писа и да затвориш на +20 ,,, ами глеадхаме като някакъв негативен тип като им го казах този е фалирал и фалира съвсем скоро нищо че успеваемостта му бе сигурно над 85%, но как е постигната и т,н,т
----------
........... ами френд толкоз от мен, ти не си мой проблем, за тва така![]()
Звездолин (12-10-2014)
Чакането и култивирането на качеството търпение е по-голямата работа в трейдинга. Всъщност обобщено казано истинската работа се върши "зад кулисите", тя е предварителната подготовка, съкането за вход и изход в позиция трябва да е само лека механична работа, зад която стои истинската такава. Потенето пред графиките и цъкането всеки ден за да се имитира дейност не води до нищо добро.
Разбира се, точно това съм казал и по тази причина пускам подобни теми!
Много съм щастлив, че моите теми предизвикват такъв интерес. Значи са полезни, а това е целта и на форума.
Успех!![]()
А аз почвам да се питам не стигна ли вече 250 долара за този месец.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark