Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Правителство на малцинството. Има ли шанс????!!!
Преходно правителство или направо служебно
за провеждане на нови избори. Кога???
Въобще проведените избори ще РОДЯТ ли
правителство????)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи от коя страна гледаш КОТЬО!!!че се по-добре от африканска
След 20-на години по територията едва ли
ще има повече от 1 милон чиляка БЪЛГАРИ!!!
То зер щото е високо нивото!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не съм много сигурен , че ще изчезнем толкова лесно, има си разни биологични механизми дето се задействат в критически моменти. Това което мен ме притеснява е изглупяването на народа, там не знам как ще се оправим след като никой не смята , че това е проблем..
изглупяването лесно то... че там 90 и няколко процента от народа участва само, а па останалите прогреса е достатъчен за всичкивъпроса е как тоз малкия процент да се турят най-отгоре на народеца по повече институции и постове
![]()
Никакви биологични механизми не могат да ни спасят. Българските семейства имат по максимум 2 деца, турците по максимум 3, а циганите по 6-7.не съм много сигурен , че ще изчезнем толкова лесно, има си разни биологични механизми дето се задействат в критически моменти. Това което мен ме притеснява е изглупяването на народа, там не знам как ще се оправим след като никой не смята , че това е проблем..
Процеса е планиран, така че за кого да е проблем, ... аз, кат съм тъп - няма как да го осъзная, ... другите са си постигнали ефекта, ... всичко си е шест + ...
----------
Механизмите са Терминал 1 или Терминал 2, ... няма друго спасение за нормален човек тук ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем то туй са един вид трендове всъщност... а па трендовете рано или късно свършват... и обикновено когат за нетренираното око най-много изглежда, че ще продължават те тогаз свършват... с мощна кУрекция понякогатука разликата само, че кУрекцията буквална - ще се раждат деца
![]()
Въпрос на политика, много бързо може да направи промени например- въвеждането на образователен ценз при стимулиране на раждаемостта , а не на калпак.
Друго , че в друга тема се коментираше.ДПС както са трудни, така са и много лесни- разкарай всички кадри до началник или ръководител отдел на ДПС- режеш им финансирането и бързо стават партия със залязващи функции.
Метни субсидиите само към раьони с преобладаващо бг население, отрежи култури като тютют и производните врътки и са една година електората им ще ги напусне-
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (11-10-2014)
То и сега субсидиите за тютюна се изплащат изцяло от националния бюджет,след влизането в ЕС няма европейско доплащане за него................
около 100 млиона годишно отиват за тях и то единствено заради натиска на ДПС.........Тютюна е се ползва от тях,като средство за поминък,основен доход,инструмент за въздействие...сега още повече откакто Булгартабак е притежание на Делянчо Мамин............
Това, че една партия е престъпна, не означава да спреш субсидия за тютюна, който от столетие и повече е поминак на определени области. Дано нещата се развият така, че тия да останат в изолация 2-3 години и спонсорството им да секнеТо и сега субсидиите за тютюна се изплащат изцяло от националния бюджет,след влизането в ЕС няма европейско доплащане за него................
около 100 млиона годишно отиват за тях и то единствено заради натиска на ДПС.........Тютюна е се ползва от тях,като средство за поминък,основен доход,инструмент за въздействие...сега още повече откакто Булгартабак е притежание на Делянчо Мамин............