Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ОКно на м15 като погледнеш графиката и тренда върви от долният ляв ъгъл към горният десен ъгъл, бичи дълги
----------
@26985 минем ли го и днес , че събираме стоповете на меците![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Там резистънса е бетон-арме....................
аз мисля че ше върне надолу точно от там и ще стане въход за късак..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък мисля, че днес нищо няма да се случи и може да си дреме в някакви граници между настоящия дневен връх и дъно. Седмицата протече доста еманципирано, емоционално и с въгарец у гзо, така че Денят на Майстора може да охлади страстите и ракията.
Обикновенно не познавам.....дано и днес да е така![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз пък очаквам РЕДА да каже, че ПРАСьО пак ВЕРОЛМНИЧИ![]()
![]()
ДАВАЙ ДОЙЛАРЕЕЕЕЕЕ
ВСИЧКО ПАДА, тва индекси миндекси петроли...само еврака ГОРДО седи и пъшка![]()
![]()
П.С. И паундя и той пада срещу доларя !![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (10-10-2014)
Не издържа съпротивата,ама може да е фейк пробив.......................
..........................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Лошо DAX30, лошо DJ30, като гледам срива и моят индекс ейч ю ай (цифрите ще ви ги спестя) започна да губи позиции
Тоя дах за втори път тази година ще ме попилее, хммм. Уж обратно корелира с еврото, ама уж..........
Ба музиката да свири и слънце да пече и гаджоците да се разфърлат по потници и тениски по улиците.........форекса ще го опрайм![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"