Пука му на товарищ, водката да не му пипнат и корнишоните и хляба и тостерите. Иначе гражданска война!Мдаааааа. ясноооооо .....
http://www.blitz.bg/news/article/295703
На руснаците им ги са свършили доларете .... та затва яко се пазарят ся долари - да се карат
в Съветския Съюз)
)
Ако искаха САЩ да компрометират Русия, с това трябваше да започнат........и завършат
ВЗИМАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕче ми пресъхна гърлото от мълчане
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Мдаааааа. ясноооооо .....
http://www.blitz.bg/news/article/295703
На руснаците им ги са свършили доларете .... та затва яко се пазарят ся долари - да се карат
в Съветския Съюз)
)
1,22222222222222222222222222222222222222222222
От същата статия:
-"Кризата за долари вече се е прехвърлила и към някои банки, които са останали с налични банкноти само от евро, долари липсват."
Скоро и Евра няма да има!!!!
Той бюджета им за да излезне беше разчетен петрола на около 110 долара.
Един долар надоле е равен на 3,5 млрд долара по-малко приходи!!!
Кои няма долари да го е яд!!!
НИЕ си имаме доларЕ!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ехее не съм предолагал, че е толкова брутално. Значи на тия нива на петрола, не мисе смята колко милярда за изгубили.Той бюджета им за да излезне беше разчетен петрола на около 110 долара.
Един долар надоле е равен на 3,5 млрд долара по-малко приходи!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петролът като беше под 60 долара преди 2008, а когато падна до 42 долара през 2009 след рекордните си котировки, Русия да не се затри. Просто мултимилионерите и милиардерите, заети в този бранш, са свикнали на един стандарт и сега при по-ниските цени, разликата ще я отнесат служителите им........както е било и както винаги ще бъде
----------
http://profit.bg/news/Desette-naj-bo...d-_page-2.html
Аз си мислех, че ще има някой от форекса да се е замогнал с някоя рубла, ама уви![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
За малко!!!!Русия да не се затри
Що не ниправиш труда да провериш колко им
бяха валутните резерви преди да падне под 50 долара!!!
То и друго има. Едно е да си планирал бюджет
на едни приходи и да харчиш от него, а приходите
да не излезнат с едни 15-20%. Кво мислиш ще стане???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Бе то тва беше ясно, че иска да удари братушките спада на цената на Олюто ....
Ма ного бееееее .... Мислех, че ше почне вече ОПЕК да засяга --- пък то никва реакция![]()
Ади АДИ БАБО МЕЦОООООООООООООО!!!
УДРИ УДРИИИИ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
http://www.cbr.ru/eng/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_mЗа малко!!!!
Що не ниправиш труда да провериш колко им
бяха валутните резерви преди да падне под 50 долара!!!
То и друго има. Едно е да си планирал бюджет
на едни приходи и да харчиш от него, а приходите
да не излезнат с едни 15-20%. Кво мислиш ще стане???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
РЕД-е, стар играч си! Ясно ти е, че това което върви по медиите е за пред народа. Истината обаче е някъде там, зад стените на скъпите имения, яхти и коли......и между краката на манекенките
Аз не съм видял поне тук във Варна от известните богаташи някой да е слязъл от лимузината си или да е обявил на безценица имота си, само за да спаси финансовото си положение. Какво да говорим за София, за България ... за Русия.
Само встъпителния абзац тук http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...81%D0%B8%D1%8F е достатъчен![]()
То кой има в предвид милиардерите....................туй ще удари мужиците,че пенсийките и заплатките ше станат за по една шепичка доляри,пък стоките си се актуализират.................http://www.cbr.ru/eng/hd_base/default.aspx?Prtid=mrrf_m
РЕД-е, стар играч си! Ясно ти е, че това което върви по медиите е за пред народа. Истината обаче е някъде там, зад стените на скъпите имения, яхти и коли......и между краката на манекенките
Аз не съм видял поне тук във Варна от известните богаташи някой да е слязъл от лимузината си или да е обявил на безценица имота си, само за да спаси финансовото си положение. Какво да говорим за София, за България ... за Русия.
Само встъпителния абзац тук http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...81%D0%B8%D1%8F е достатъчен![]()
КОЛКОТО И ДА СИ ОПИЧАШ АКЪЛА, АКЪЛ Е ВСЕ ПАК А НЕ ПАРЖОЛА![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (10-10-2014)