На мен ми удари стопа и доста се изнервих и приключвам за днес
----------
И значи да стреляме в обратната посока нали така да разбирамСамо си спомни колко прогнози имаше за петрол над 200 долара барела, злато над 2000 долара за унция. Дори и по БГ ТВ се появяваха както инвестиционни анализатори, така и прости златари, препоръчващи покупки на злато при цени 1700-1800 долара.
Скоро имаше прогноза за златцето от 600 долара, така че там очаквам средносрочно/дългосрочно поскъпване. Не че ще го отигравам, не и докато нямам сигнал по графиката.
Колегата PABLO често публикува в съответните теми разни изказвания и анализи на брокерите от световните банки и инвестиционни компании. Идеален навигатор са! Да живее информационното дезинформиране
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (14-10-2014)
С най-голям интерес обаче трябва да се следят изказванията за борсовите пазари и прогнозите на Титана на аналитичната мисъл, световния полиглот и модел за подражание на бъдещото българско поколение - ББ!
Той май само там не се е изказал още! Трябва да му се създаде блог на тази тема от неговия PR екип
Освен ако не е някой скрит играч тук във форума![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (14-10-2014)
Левски, преди време имаше във форума един чиляк Апофис. Те тоз чиляк си смяташе печалбите и загубите винаги в евро. Търгува само дакса. За него нямаше пойнтове и проценти, а евро и брой контракти![]()
D-12 (14-10-2014)
селско чадо съм и реших да се занимавам със селско стопанство , така че си купих крави, овце, прасенца, кокошки, завих три оранжерии. Насадих малко овощни дръвчета и лозе, за да има за ракия, така че в акаунта останаха само стотинки, но поне си сбъднах детската мечта да стана пастирче![]()
А когато изкарвам животните на паша сядам под някой кавак и си търгувам със стотинките, за да ми минава по-бързо времето
![]()
Aртик...те тез всичките неща, са бая капиталовложение бряселско чадо съм и реших да се занимавам със селско стопанство , така че си купих крави, овце, прасенца, кокошки, завих три оранжерии. Насадих малко овощни дръвчета и лозе, за да има за ракия, така че в акаунта останаха само стотинки, но поне си сбъднах детската мечта да стана пастирче![]()
А когато изкарвам животните на паша сядам под някой кавак и си търгувам със стотинките, за да ми минава по-бързо времето
Ти да ги имаш, требе да търгуваш с бая стабилни обеми
Че и лозе, че и овошки, и крави...За грижата им трябва и някой друг хайван на които да плащаш, даже и да е черен, пак трябва да му плащаш, че в натура само да си взима, надали ще е съгласен![]()
Извинявам се, че трябва да ви оставям, но по Диема Фемили започна Малката Булка и нали разбирате! Няма как
Нани, на! Да вървя да затварям кокошките и аз![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (14-10-2014)
Златото няма да удари 600$, това че някакви глупаци за прогнозирали още разтеж в пика на първоначалния цикъл на биковете не означава че дългосрочно няма да има поскъпване. Реалната стойност на златото е много много над цените в момента, особенно с парите, които се печатат и 100% ще дойде време, когато ще има хипер инфлация, просто историята го доказва.Първоначално написано от D-12 Виж мнението
Само си спомни колко прогнози имаше за петрол над 200 долара барела, злато над 2000 долара за унция. Дори и по БГ ТВ се появяваха както инвестиционни анализатори, така и прости златари, препоръчващи покупки на злато при цени 1700-1800 долара.
Скоро имаше прогноза за златцето от 600 долара, така че там очаквам средносрочно/дългосрочно поскъпване. Не че ще го отигравам, не и докато нямам сигнал по графиката.
Колегата PABLO често публикува в съответните теми разни изказвания и анализи на брокерите от световните банки и инвестиционни компании. Идеален навигатор са! Да живее информационното дезинформиране
Доколкото петрола, Саудитска Арабия продава много евтино и иска цени под 90$ на барел, това кара петрола да пада така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.