Хм, занимаваш се и ти с дребни щуротии. Купи си , остави го да втасва и вкисва 2-3 месеца, прибери си му 1000-1500 точки(или пък сдай стоп хилядарка), прави се на тежкар. Това е живота, без притеснения и постоянно дебнене![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам нерви за такава търговийка, землякХм, занимаваш се и ти с дребни щуротии. Купи си , остави го да втасва и вкисва 2-3 месеца, прибери си му 1000-1500 точки(или пък сдай стоп хилядарка), прави се на тежкар. Това е живота, без притеснения и постоянно дебнене
Аз съм нервничка,експанзивна...
не мога да трая да ми се влачи по няколко месеца
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-10-2014)
Toва е работа за заети хора,който е свободен може всеки ден да дои от пазара,ако е способен де.
D-12 (15-10-2014)
Имала съм сделки по 10-12 дена, но са били предимно при кивито.
При дакса и златото обаче няма как да стане.
Само при златото имах от няколко месеца късо,с минималния обем, и лимита беше 1188.
10-12 дена редовно си ги правя такива,но денем си има хубави движения които изтървам.
Явно добре се справяш с дейтрейдинга...ще попитам и теб какви сигнали използваш...наистина трябва да са много добри щом успяваш и в корекциите да се включиш...?
Аз затова съм и на 4ч и там търся сигналите. Колкото и да съм зает, все ще намеря 1-2 минутки да хвърля едно очо в уречения час
То кога не е да хапнеш, да пийнеш, да се посмееш, да прочетеш някоя книжка, да подремнеш.......пък като се събудиш да се сетиш, че и пазара трябва да погледнеш, то тогава хич не ми го хвали тоя пазар и тая търговия![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
hanuman (15-10-2014)
И на 4ч я бива търговийката,но преди време,нещо не ми беше харесала че много хаотична ми изглеждаше графиката,и най вече си поддържам на дневна,за 4ч не съм го решил още кое как.Аз затова съм и на 4ч и там търся сигналите. Колкото и да съм зает, все ще намеря 1-2 минутки да хвърля едно очо в уречения час
То кога не е да хапнеш, да пийнеш, да се посмееш, да прочетеш някоя книжка, да подремнеш.......пък като се събудиш да се сетиш, че и пазара трябва да погледнеш, то тогава хич не ми го хвали тоя пазар и тая търговия
D-12 (15-10-2014)
Бонгич, аз дакса не го търгувам всеки ден.Може примерно 3-4 дена подред да пускам сделки,а после 1 седмица да не го пипам.Но това е по причини че съм ангажирана с други дейности..ще попитам и теб какви сигнали използваш.
Използвам 2 сетапа.Единия е 9/30, а другия е с Болинджера.И двата са на 5минутна. Често използвам и дивергенции,когато се появят де, на стохастик (5,3,3)
----------
Всеки ден си подремвам,следобедна сиеста му се вика, и всяка вечер си хапвам и пийвамТо кога не е да хапнеш, да пийнеш, да се посмееш, да прочетеш някоя книжка, да подремнеш![]()
BingoBongo (15-10-2014)