Еми тез сините очи и тая руса коса не ми харесватОт къде да знам кой е готин![]()
http://oubliettemagazine.com/wp-cont...-road-tour.jpg
този Хемсуърт по-добре ли е ?все пак има доста повече коса
Филмът иначе е доста добър..ама кво да се прави ще го преглътна ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Вълна 5 (III) приключва до около 8500-8600, дълбока корекция до около 9000 вълна (IV) и нов импулс вълна (V) за тест и евентуален пробив под 8500-8600
Последна редакция от BingoBongo : 13-10-2014 на 08:11
6,23,4,36,18,21,41,10,3 .... ЛИНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
11,7,9,20,33,30 ......... БИНГООООООО![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Този Дакс ако мине 8600 и ще продавам якоооо.
Ама сега си седя на ръцете. И скалпчета само.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на седмична графика има активен сигнал от формацията глава и рамене ,таргета трябва да е някъде около 77 ++,но за сега е много рисковано да се продава като нищо може да подскочи 100-200 пипса
----------
пък и още не е тествано 8900 затова че чакане .............................
----------
я сподели как го скубиш дакса ?????????????????????????????????????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти нещо хубаво, позитивно, развеселяващо не успя да кажеш като за понеделник. Нещо такова да се очаква 5-цифрено за индекса като котировка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
д-12 и аз държа едни дълги ,ама за съжаление картината на седмична е ужасно грозна ,утре има новини за икономически очаквания на ZEW за Германия ,като прогнозата е понижение от 6,9 на 0.2 което допълнително ще срине дакса
Аз затова го гледам дакса на едно прозорче на 4ч с около 10 бара само, за да не се притесня нещо от низходящия тренд![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"