Аз съм на къси при еврака, чакам да падне 20 пипа до края на деня.![]()
Аз съм на къси при еврака, чакам да падне 20 пипа до края на деня.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Добра ви вечер
Бе тоя ФОМК неска малък ли е или голям а![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (08-10-2014)
фицката (08-10-2014)
Евроапокалипсис Сега! Катарзис, Инферно, Чистилище за биците и марките! Епилог на евронадеждите и евровизия
Просто не виждам дъното, не го виждам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
alf (08-10-2014)
Ей, много сте лоши, значииии...
Щом Реда го е писал , значи ще стане само няколко пъти не става, Фиксжи ще каже след малко колко...
е значи тая нощ ще се разпадне реформаторския блок......Известният астролог Павел Глоба коментира пред „Русская служба” предстоящото природно явление, известно като „кървава луна”. Според него, феноменът, при който при пълно лунно затъмнение, нашият естествен спътник е осветен от Слънцето и свети с кървав цвят, носи повишен риск за планетата ни и за хората.
„Ще станат множество катастрофи, аварии, като с най-голяма роля за тях е човешкият фактор. Хората с лабилна психика ще станат чувствителни, ще се увеличат немотивираните престъпления”, твърди астрологът.
Според Глоба, статистиката потвърждава негативното влияние на „кървавата луна”. Той посочи, че през 1991 година е имало шест такива затъмнения и именно тогава се разпадна Съветския съюз, седем затъмнения пък през 1917 година са довели до изчезването на Руската империя. /БЛИЦ/http://www.blitz.bg/news/article/295310
ХА ПОЗНАЙТЕ КО ЩЕ СЕ ДОРАЗПАДНЕ............?
КРИЗА КРИЗА......... ЛУНА....ЛУНА........![]()
От кога му го разправяме тва на Бачун РЕДжми ага
при дневен РЕДж 80 пипа, га нацвъка зони през 5,НЕМА КАК ДА НЕ ГИ ПОСЕТИ ТЕЗ ЗОНИ
----------
Това приетела на бонго ли е
------------------------------------------
Последна редакция от disel84 : 08-10-2014 на 20:55
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ей, Фицкаааа
Фиксиж...имам предвид **g, na Alf wife.
Нещо ???![]()
фицката (08-10-2014)
PRASXO,,ПРАСЬО я кажи като се имаш за толкозОт кога му го разправяме тва
умен и НАЧЕТЕН как би требело да бъде???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!