За тази верига за бързо хранене , която спомена ,
знам със сигурност че ги изхвърлят, но те и преди споменатото време не стават за консумация
![]()
За тази верига за бързо хранене , която спомена ,
знам със сигурност че ги изхвърлят, но те и преди споменатото време не стават за консумация
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
да жалко е наистина едни гладуват други изхвърлят хранано се замислих дали тука в България се спазва този стандарт
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма начин някой неща да не се изхвърлят ......Храна е все пак и по някое време замирисва. До колкото знам, големите вериги имат клауза да връщане на стоката, преди да е изтекъл срока. Така, явно производителя ги преработва после.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурна съм че е така,
но у нас част от промоционалните стоки в големите вериги са именно такива с изтичащ срок на годност
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така е все промоция му викат,въпреки че истинската промоция е на нова и хубава стока,да я пробваш да ти хареса пък ако може и да се пристрастиш към нея,също често правят и промоция на стока преди да и повишат цената,не знам защо го правят ,но съм го засичал често това.
Едното му викат промоция/нова стока/, на другото намалениеТака е все промоция му викат,въпреки че истинската промоция е на нова и хубава стока,да я пробваш да ти хареса пък ако може и да се пристрастиш към нея,също често правят и промоция на стока преди да и повишат цената,не знам защо го правят ,но съм го засичал често това.Даже на второто има и друга дума - разпродажба.
На думи е така,ама кой спазил кой не,останали два дни до края на срока на годност,и веднага,,ПРОМОЦИЯ,50% НАМАЛЕНИЕ,НАЙ НИСКИ ЦЕНИ В ГРАДА,пък че стоката вече понамирисва,го минават между другото.
Jawor (12-10-2014)
Няма ли санитарен контрол вече в България?................................
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Какъв ти контрол ...........
ако е за взимане на някой рушвет..........сигурно има