аз си ги ползвам често особено скрипта за стопордерите то има и още един скрипт за маркетордер от същата серия трябва да го видя и него де съм го ръгнал
аз си ги ползвам често особено скрипта за стопордерите то има и още един скрипт за маркетордер от същата серия трябва да го видя и него де съм го ръгнал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами как се поставят - кликаш върху името на скрипта с мишката и го придърпваш към графиката пускаш го на цената която искаш ако е под текущата цена ще постави сел ордер ако е над цената ще е бай ордер ако ползваш скрипта за стоповите ордери примерно
Звездолин (19-10-2014)
значи има вътре в скрипта и опция да са поставят и стоп и лимит на позицията като влезе ....
иначе пести време като е бърз пазара ,ма според мен няма разлика и пак ше режат инстата по новини с него ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
и ако излезе сделката под 5 минути с трейлинг стоп пак ли няма да има корекция, направо не мога да го повярвам![]()