те са дигнати на макс лотчетата...повече от туй нема накъде...
язе ефективността ми кът търговец е изключително малка... общо взето четир-пет таквиз дни вместо няколко нулеви и няколко печуливши ако имам за един месец ще съм назаде накрая
![]()
те са дигнати на макс лотчетата...повече от туй нема накъде...
язе ефективността ми кът търговец е изключително малка... общо взето четир-пет таквиз дни вместо няколко нулеви и няколко печуливши ако имам за един месец ще съм назаде накрая
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам при мене различно са получава ....
някои път кат забатача и повече от месец може отиде ....
то зависи пак ,ма кат бяха паднали обемите в дакса си спомням беше голяма мъка са търгува няколко месеца даже ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
като паднат обемите е наистина гадно - няма никаква динамика - само рейндж да търгуваш пак писва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами да, тогаз са движеше в 20 30 тика цял ден ,че и с гапове отваряше на другия ден за по интересно ....
и никви трендове по малките графики ....![]()
Е как писва бе колега, писва ли ти да правиш пари, мен винаги ми е забавно.като паднат обемите е наистина гадно - няма никаква динамика - само рейндж да търгуваш пак писва![]()
Bibco (16-10-2014)
ам така е праят ли са пари е добре ....без значение на какъв пазар ....
ма реинджа в индексите си е бая зор де ,щот както седи в 20 тика са измества накъдет си иска и пак почва в 20 .....![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
то не е до това да ти писне от правене на пари а да чакаш в мижав рейндж да ти излезе позицията - може за 50 пипа да чакаш 2-3 дена
направо се схващаш от чакане![]()
ам затуи кат има такава няколко дневна наи добре слагаш лимит и стоп ,гасиш
псто и някъде отиваш къдет ти е кеф докат удари или едното или другото ....![]()
ами нали трябва да го гледаш на 4 часа за нов сетъп , а ако се чака да избие на някъде пак трябва да следиш![]()