аз съм си седнал вече на ръцете но така като гледам долар йена може да се източи леко надоле отново май дава таквиз индикации на М15
ма какъв залъгващ финт направиха![]()
аз съм си седнал вече на ръцете но така като гледам долар йена може да се източи леко надоле отново май дава таквиз индикации на М15
ма какъв залъгващ финт направиха![]()
Последна редакция от daniwin : 16-10-2014 на 16:47
ами през нощта няма нищо тоя път и утре остава следобеда по
новините да има нещо ко даде и краи на седмицата .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
евройена обаче и след обяд на американската му пусна на кучето и то като гледам бая профит ако някой го е отиграл супер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кат гледам 150 пипса ги е разходило два пъти ,коет е много добре за един ден .....
тез последните два дена са като преди няколко години пазара като даваше тъи всеки ден ....![]()
Последна редакция от stts : 16-10-2014 на 17:21
то дава, ама и взема... неговата мама и хайван...язе днеска от всичката работа хубавата накрая на минус докарах акаунда
и то на минус по-голям от средния
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам нии щото на кучето сме минали последната седмица и по него ги смятаме ....
ма туи за земането също е верно щот аз на кабела последните 5,6 дена бая му дадах кат го разпродадоха ....![]()
аз вчера доволно зех де... тъй че и с днешното пак съм на далавера... ама предната седмица три дена поред печуливши направих, а туй е много кът за мене... и с вчерашното барабар... явно много съм си повярвал... и днеска може и зарад туй да е тъй...![]()
а то на четри добри един да е каръшки пак добре ....
тъи ко остане да ги дава по над 120 пипса дневно кат диапазон и другата седмица ше е добре ....![]()
той тоз кът за три каръшки се брои горе долеа па предната седмица два каръшки ама нормално, даже единия по-скоро кът за нулев требе да се брои...
![]()
а тъи не е добре ....един лош ко ше е за три ше трябва другия път от добрите един да е за четри ....
или малко лотчетата са дигнат другия вариант ...![]()