Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Влиза мъж в бара и си поръчва голяма двойна водка. Барманът налива, а той я изпива на екс. Поглежда го барманът и пита:
– Нещо лошо ли ти се е случило?
– Да, прибрах се по-рано у дома и какво да видя - най-добрият ми приятел чука жена ми...
Барманът налял втора двойна водка:
– Това е от заведението... А ти каза ли нещо на жена си?
– Ами казах ѝ да си събира багажа и да се разкара от дома ми.
Обърнал мъжът и втората чаша на екс, а барманът налял трета.
– А на приятеля ти? Каза ли му нещо на него?
– Да, погледнах го право в очите и му казах "ЛОШО КУЧЕ!"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Седят три кучета пред кабинета на ветеринаря - немска овчарка, сaнбернар и дог.
Питат овчарката :
- Какво правиш тук?
- Ами бях придружител на слепец, но стопанинът ми беше голям гад - биеше ме, държеше ме гладен и един ден го прекарах през едно кръстовище на червено и един камион го премаза, та сега ме водят да ме убиват с инжекция.
- А ти бе, санбернар?
- Бях куче спасител и една вечер изпих всичкия коняк от буренцето на врата ми, през това време паднала лавина. Умрели 5 човека и сега ме водят за убиване.
Попитали и дога за какво са го довели.
- Бях домашно куче и стопанка ми беше една хубава блондинка . Един път беше в банята и се къпеше при отворена врата . Аз седях отпред и я гледах, изведнъж тя си изпусна сапуна, наведе се да го вземе, тогава не издържах и й скокнах ...
- И сега и тебе ли те чака инжекцията?
- Амиии... доведе ме да ми изпилят ноктите.
Нощ преди изпит. В дома на професорът звъни телефона. Професорът вдига и със сънен и раздразнен глас казва:
- Да!
- Какво, спиш ли, гадино?
- ?!
- А ние тука учим.
Съпрузи са на пазар.
- Скъпи, утре е рожденият ден на майка ми - казва жената. -Какво да й купим? Тя обича електрически уреди.
- Какво ще кажеш за стол? - предлага съпругът.
- Тaте, кой е този Бaтмaн?
- Един човек, който рaботи денем, a нощем се мaскирa, зa дa излизa по улиците.
- Кaто чичо Гошо!?!
- Не, чичо ти Гошо е трaвестит...
Махмурлия се оглежда сутринта в огледалото. Изведнъж видял - от устата му виси конец...
- Боже, дано да е чай!
Луксозна кооперация. Солиден джентълмен бута вратата, опитвайки се да излезе навън.
- Дръпнете, господине! - подсказва портиерът.
- Но тук пише "Бутнете"! - обяснява джентълменът.
- Точно така, господине. - любезно се съгласява портиерът - това го измисли господинът от втория етаж. По този начин успява да догони приятелите на жена си!![]()
Разговор между мъж и жена след гореща нощ:
- Защо ме наричаш Ева, като съм Пенка.
- Защото си ми първата жена.
- Ти, като си ми 407-ия, "Пежо" ли да ти казвам?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
1001 стоки от соца
jljljljljljljljljljljljljljljljljljljljljljljljljl jljljljljljljljljljljljljljl
Иванчо се разхожда с баща си. Срещат някакъв човек и Иванчо му казва:
- Здравей!
Баща му:
- Откъде познаваш този човек?
Иванчо:
- Той е от инспекцията по чистота. Всеки ден, когато отидеш на работа, той идва у дома и пита мама: "Чисто ли е?"...
- Какво е определението на мъжа за безопасен секс?
- Жена му е извън града.
- Мамо, влюбих се!
- Как се казва? Може ли да готви? Как изглежда? От добро семейство ли е? Какво е завършила? С какво се занимава? Сериозно ли ходите? Защо не ми каза досега? Кога ще излизате? Да ти дам ли пари?!
- Тате, влюбих се!
- В жена?
- Да.
- Хубаво...
Мъж казва на жена си:
- Тази песен, дето я слушаш, е стара.
- Тя и майка ти е стара, ама ти още я слушаш...
Последна редакция от disel84 : 11-11-2014 на 08:52
- Скъпи, предложи ми нещо за четене...
- Ми може да почнеш с "Отче наш".
- ?!?
- Щото аз сега ти чета чатовете във фейсбук...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Един нов(за мен, пресен, пресен) виц.
Пристига едно извънземно семейство на земята за обмен на сексуален опит и техники. Запознават се с една двойка земляни и предлагат експеримент извънземния да легне със землянката, а извънземната със землянина, защото било много важно за някакво си тяхно междугалактическо проучване.
На следващия ден землянското семейство си пийва сутрешното кафе и мъжът пита жена си: - Е как беше с извънземния?
- Ооо страхотно беше, такъв секс не съм виждала, няма и да видя. Първо си свали скафандъра и гледам едно мънинко тънинко. Питам го "абе това по-дълго може ли да стане?". Оня си врътна едното ухо и то стана над 20см. "А по-дебело може ли да стане?". Оня си врътна другото ухо и то като шпек Леки се напомпа. И като ме подхвана, та цяла нощ ме мята. А при теб как беше?
Мъжът землянин отговорил с леко наведена глава:
- Нищо не ми хареса......цяла нощ само ми мачкаха ушите
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"