kypa (28-10-2014)
.................................................. ..................
Последна редакция от mck : 27-10-2014 на 01:36
Древни софийски проклятия*
Извънземните да те вземат! (1)
Пеевски ката нощ да сънуваш! (2)
Кемтрейлс да те стигне! (3)
Лайк да не видиш! (4)
Да ти не стане селфито, дано! (5)
Прокурор в банката ти да влезе! (6)
От алтуизъм да те лекуват! (7)
Проектът ти европейски пари да не види! (8)
15-и в преференциална листа да не станеш! (9)
Здравна реформа да те тръшне! (10)
Да си ритнеш офис стола, дано! (11)
Да се пукнеш кат смартфон на плочки! (12)
С Бареков ортак да станеш! (13)
Тургорът ти да изсъхне! (14)
Милиони да имаш и всички на данъчни да ги дадеш! (15)
Суши без уасаби да ядеш! (16)
99 дена диета да пазиш, 99 кила да качиш! (17)
От асани хаир да не видиш! (18)
Силиконът ти да пукне! (19)
Киноато ти да вкисне! (20)
Тирамису с крема сирене да правиш! (21)
Без фон дьо тен старо гадже да те види! (22)
С положителното ти мислене по твоята ти глава! (23)
Поста ти във фейсбук да докладват! (24)
С южнокорейски самолет на Малдиви да ходиш! (25)
Гучито ти без лого да остане! (26)
*(Материалът е любезно предоставен от колектив към БАН с научен ръководител доц. ДФН Куна-Мария Аръчка. За целта на проучването в периода 1 април 2013 г. - 1 април 2014 г. са анкетирани: девойки 18-30 години - 36 респонденти, девойки 31-53 години - 98 респонденти, девойки 54-80 г. – 29 респонденти, старци по механите - 57 респонденти и още дузина респонденти от малцинствени групи, гости на на столицата и роднини до първо коляно на кореняк софиянци. Възможно е някои от отговорите да дублират материали от проучването на колектив към БАН на проф. Авлена Димитрова-Попова, извършено почти по същото време на почти същото място.)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Баща на студент казва на професора:
- Професоре, аз мисля, че синът ми няма да мине изпита утре. Професорът:
- Аз се обзалагам на 500 лева, че ще го мине!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мъж казва на жена си рано сутринта:
- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.
И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.
Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:
- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?
- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.
- И кой победи? - пита жената.
- Как кой, аз, разбира се!
А жената:
- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?
- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!!!
----------
Корабокрушение и на един остров се спасяват петима симпатяги. Островът райски - всичко има, банани, портокали, прекрасно слънце и климат, вода, няма опасни животни. Живеят си те райски, обаче започнало да им се прави секс. Хванали една женска горила и хвърлили чоп кой ще я оправя първи. Спечелилият ще се качва на горилата и вика:
- Пичове, сложете ѝ онуй чувалче на главата, да не я гледам, че е много грозна и я дръжте за ръцете, да не ме издере!
Готово, турили горилката легнала на гръб, пичовете я държат за ръцете и ѝ турили едно чувалче на главата, да не се смущава смелчагата. Горилката въобще не се дърпала, нашият като ѝ го вкарал и започнал настъпателните движения напред-назад, горилката го гепила здраво с краката през кръста и започнала едни врътки като на родео. Мъжът отгоре едва се удържа и крещи:
- Сваляйте, сваляйте!
- Да те свалим от горилата ли, бе?
- Не бе, свалете чувалчето, искам да си я целувам!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пациент към сестрата:
- Скоро ме изписват и си заминавам, но бих желал отново да се срещнем извън болницата.
- Ооо, не се притеснявайте, едва ли ще си тръгнете скоро. Лекуващият Ви лекар, който е лудо влюбен в мен вече видя как ме гледате....
Последна редакция от nnikos : 28-10-2014 на 21:02
Казах на мъжа ми, че искам да бъда най-добрият му приятел. Тогава той си отвори бутилка бира и започна да ми разказва колко е отегчен от семейния живот.
Emil Enchev (28-10-2014), wannabe (28-10-2014), D-12 (28-10-2014), kypa (28-10-2014), Звездолин (28-10-2014)
Ако дълго време задържите Ctrl+Z може да деинсталирате Windows.
kypa (28-10-2014)
Колко е лесно да си жена - малко мрънкане, малко капризничене и всичко, което искаш го имаш.
Да си мъж е по-сложно - малко капризничене и няма какво да ядеш.....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark