никак не го виждам , щото не го пипамНяма спорове само дискусии се водят така се успокоявам. Ти как го виждаш златото ?
но сега сериозно , не мисля че това нещо може да изненада някой
дългосрочно като рейндж го виждамс привкус към дългите
![]()
никак не го виждам , щото не го пипамНяма спорове само дискусии се водят така се успокоявам. Ти как го виждаш златото ?
но сега сериозно , не мисля че това нещо може да изненада някой
дългосрочно като рейндж го виждамс привкус към дългите
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех туй златце, все ме дърпа към него въпреки многобройните поражения които съм отнесъл от него
За момента е малко неясна позицията, защото на дневна сме се подпряли в ема89 , която традиционно трудно се пробива, предполагам че ще върне до средния ББ на Н4 и дневна, преди следващ опит, който вече се надявам да е успешен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оф,оф има го като вариант . И след два дена от петъка може да да си е поиграло златцето.И дано да не отгоре.Първо да затворя пък после ще му мислим.Има нещо което ме обнадеждава за късите обаче и това е ,че на седмична графика Бичите свещи са къси и оформят половината на нещо като обърната чаша ли как и викаха на тази фигура забравих
няма какво да се вайкаш , изчакай и тази седмица да мине и после ще е по - лесно![]()
Незнам, ама на дневна ми излиза вече доста добър сигнал за дълги. И опредешеноще се случи. Надявам се обаче поне за мене, да върне назад, за да си оправя пиянските изцепки и после да удължа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
От какво ниво си скъсил ?11111111111111111111111111111111111111111111111111 11111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111111111111111111
----------
Kaisyn83 какъв ти е добрия сигнал за дълги, аз на двневна освен двойното дъно друго не виждамСпоред мен ще има още един спад леко до средния ББ на Н1 , за да набере сили да пробие ЕМА 89 на дневна, чак тогава за мен има силен сигнал - кажи твоята гледна точка за момента ?
Ами ако севгледаш ще видиш. Двата чука единият една посока, другият в посока на новит тренд, последвани от едно дожи.това сме го обсъдили в темата с двата чука. На Н1 има някакво дожи, после пак. Незнам това дали е показател, чеще върне пак преди да отиде на север. Ти защо и на какво оснавание мислиш за спад до средният ББ. А и за кой таймфрейм говориш? Понеже в два поста два таймфрейма казваш.
Къде го видя това двойно дъно, че аз нещо не го виждам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами ако севгледаш ще видиш. Двата чука единият една посока, другият в посока на новит тренд, последвани от едно дожи.това сме го обсъдили в темата с двата чука. На Н1 има някакво дожи, после пак. Незнам това дали е показател, чеще върне пак преди да отиде на север. Ти защо и на какво оснавание мислиш за спад до средният ББ. А и за кой таймфрейм говориш? Понеже в два поста два таймфрейма казваш.
Къде го видя това двойно дъно, че аз нещо не го виждам.
Ей тук виждам двойно дъно..........................................99999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999
rolld (09-02-2014)
Да на дневна имаше двойно дъно , но сега е на съпротива и то ключова и пробие ли нагоре забогатявам![]()