Щоооооооооооооо, да не би да ни спре някаква линийка.......
Щоооооооооооооо, да не би да ни спре някаква линийка.......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от kmv : 14-11-2013 на 19:26
Коя горна линия? Червената ако е - тя е онази на месечна, обаче на малките графики така се появява, не знам защо, има някакво изместване на различните таймфреймове![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не. Трендлинията в зелено. Спусни я от суинг върха. Има разлика.
---------------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зависи от таймфрейма. Канал на Н4 не се пробива току така. Трябва да е много силен тренда, че да го пробие, пък сега не е станало нищо бог знае какво. Според мен - нормална корелция на седмична, понеже пък там опря канала отдолу, въпреки, че го и проби оня ден.
----------
Аз не ги спускам - те си се пускат автоматично по разни алгоритми. Голям кеф - хем работа вършат, хем ме отменят.Това е индикатор.
червената ако и изправиш малко ъгъла и ще видиш омагьосания тригълник до края на годинатаЗависи от таймфрейма. Канал на Н4 не се пробива току така. Трябва да е много силен тренда, че да го пробие, пък сега не е станало нищо бог знае какво. Според мен - нормална корелция на седмична, понеже пък там опря канала отдолу, въпреки, че го и проби оня ден.
----------
Аз не ги спускам - те си се пускат автоматично по разни алгоритми. Голям кеф - хем работа вършат, хем ме отменят.Това е индикатор.
![]()
Червената нали я чертах на месечна, а и до пип никога/рядко съвпада, особено на месечна. Това не означава, че наистина не може да се окажем в рейндж до края на годината, но за мен има формация по-скоро за надолу. някои я наричат 1-2-3. В момента сме на мястото на пробива й и може би е въпрос на дни да я пробие надолу. Макар че гаранция няма, може да се върне нагоре към рейнджа. Аз определено съм настроена повече занадолу.
За съжаление, май курса изпадна в дрямка и кога ще излезе не се знае...Но пък може да се скалпира по малко.
Последна редакция от Eli2356 : 14-11-2013 на 20:05
аз пък, на големите графики не ги чертая допрени до цените на затваряне ами до максимумите и съответно минимумитеЧервената нали я чертах на месечна, а и до пип никога/рядко съвпада, особено на месечна. Това не означава, че наистина не може да се окажем в рейндж до края на годината, но за мен има формация по-скоро за надолу. някои я наричат 1-2-3. В момента сме на мястото на пробива й и може би е въпрос на дни да я пробие надолу. Макар че гаранция няма, може да се върне нагоре към рейнджа. Аз определено съм настроена повече занадолу.
За съжаление, май курса изпадна в дрямка и кога ще излезе не се знае...Но пък може да се скалпира по малко.
![]()