Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (11-10-2013)
Това е за догодина де...Morgan Stanley: Стойте далеч от златото през следващата година
http://profit.bg/news/Morgan-Stanley...id-113699.html
Обърна ли внимание на последното изречение?
Не всички обаче са негативно настроение за златото. Настоящата среда е благоприятна за държане на инвестиции в злато, макар и фундаментът да не е особено позитивен, според Кевин Нориш, от Barclays.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това изказване е якооооТрябва да си напраим тема за бисерите във форума...казвам го с добри чувства
----------
Абе и аз гледам от известно време тази глава и затова съм заел къса позициика,но все пак чакам по добър пробив и мога да добавя
Всички да стоят надалеч, та те съвсем самоволно да си манипулират пазара - то бива наглост, бива обиране на стопове, ама това вече е прекалено!Това е за догодина де...Morgan Stanley: Стойте далеч от златото през следващата година
http://profit.bg/news/Morgan-Stanley...id-113699.html![]()
Я да прочета статията все пак да видим какво са измислили тоя път....
----------
Ми не ми стана ясно защо да стоим надалеч. Ако има някой по-умен от мен, който е схванал - да ме светне.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То да ти кажа и не мен не ми стана много ясно...Всички да стоят надалеч, та те съвсем самоволно да си манипулират пазара - то бива наглост, бива обиране на стопове, ама това вече е прекалено!![]()
Я да прочета статията все пак да видим какво са измислили тоя път....
----------
Ми не ми стана ясно защо да стоим надалеч. Ако има някой по-умен от мен, който е схванал - да ме светне.но определено се очаква спад когато започнат да намалят стимулите
Eli2356, че то няма нищо за схващане. Просто някакво изказване без каквото и да е обяснение и обосноваване![]()
Разбира се, че не всички са така настроени, защото все някой ще трябва да губи пари...Това е за догодина де...Morgan Stanley: Стойте далеч от златото през следващата година
http://profit.bg/news/Morgan-Stanley...id-113699.html
Обърна ли внимание на последното изречение?
Не всички обаче са негативно настроение за златото. Настоящата среда е благоприятна за държане на инвестиции в злато, макар и фундаментът да не е особено позитивен, според Кевин Нориш, от Barclays.не е ясно точно кой де
![]()
Айде тръгна ...това е добре сега да видим дали ще затвърди на дневна пробива
Ми нека си говорят, не ми пречат. Може би за тях единствения повод и основание да се занимаваме със златото е, ако ще поскъпва.
Кога толкова бързо падна? Докат се усетя да си преместя лимите и 4-те ми къси затворени на 1291, по средата на трасето, добре че беше четворен обема.
Мисля че трябва да отиде до 1284 като за финал за днес, ама да видим....
Последна редакция от Eli2356 : 10-10-2013 на 22:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не сдържах и добавих още няма какво толкова да го чакам
Eli2356, ако е глава с рамене на дневна ще трябва да тества предното дъно 1178