в най-скоро време ще стана и ТРАШ
![]()
![]()
----------
ти убаво ги връткаш - ама множат ли се реалните - или само доливаш с бонуси ???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кайпа (сещаш се това му е кодираното име) мисля, че с доста лекота ги врътка на месец - не знам точната цифра, но е там някъде около 1000 и може би не всеки месец, но наскоро ми се мерна, че сам си го каза... Има и други талантливи - cyrano, ggbg ии др., просто той ми идва в момента като пример. Може и да се е шегувал нещо
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не е много - важното да е обилно,но с мярка и в подходящото време!А когато организма си го иска нищо не бива да му се отказва - тва важи не само за храната.....Абе кви трейдъри сте като не спазвате Законите на Природата
- макар че най-големият им фен,Фюрера на Третия Райх не е прокопсал от това :
И къф фитнес?!Для меня существует две возможности: либо добиться полного осуществления своих планов, либо потерпеть неудачу. Добьюсь — стану одним из величайших в истории, потерплю неудачу — буду осужден, отвергнут и проклят....Че аз съм 182 см и 70 кг. - кръвно 130/75 ;пулс 75; епилиран отпред и отзад (без ръце и крака....); час/час и половина....18 см и т.н.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
.... Новак, и е такива рекордьори по писане от този сорт:
http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=16200
"Ами тоя месец ми е първия. Казват че около 7ми превеждат парите по сметките. Ти направи ли си бонус сметка ? Познавам един който само от това се издържа вече 3-4 години мисля. Даже от съпорта казват, че има хора които са направили печалба над 1000$ само от бонуса."
Профил на потребител Th3Bl00D. Но някой се убедиха, че не може от бонуси само да се издържат, не може и да се теглят и се отказаха май... след 2-я месец.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Ти не ми се хвали, че си много оправен и апетитен като си Овен, щото ако ти имаш слънце в Овен, аз пък имам Венера в Овен така че и аз съм рогата и оправна... донякъде. Та ... ще си намеря все някакъв начин за разтоварване на енергията, въпреки че като не слагам стопове трупам повече от теб... няма да издребняваме какво (печалби или загуби).....Така е - който е срещу тренда късно огладнява!.....Обаче утре съм сигурен,че ако се изсипе до 1200 ще ти се отвори рязко апетита не само за ядене
....
Ся след тия спагетки влез във фитнеса, след туй в сауната.А ако има нещо за доизхвърляне преди лягане,пий един чай от сена и си готова за неприлични сънища ...
Аз като слагам стопове,днес например съм само на полвин тава свинско със зеле, 4 загорки ,полвин хляб и едно кило кайсии.....И едно 3 в 1 за закуска сабахлем....![]()
И да се изсипе, и да се не изсипе май все ще ми се отвори апетит - или от радост или за успокояване на мъката, кво значение има?
![]()
Браво бе! Ама фитнеса пак няма да ти е вреден - 10-20 кила отгоре под формата на мускули няма да ги смятаме за излишни.Хипотетично.
--------------------
Мамута, знаем че си върл инат, но вместо траш, не може ли поне готик, че по него си падам повече, aко ще е хард рок и то по меките варианти. Ако може де...
Пп: даже оная вечер се сънувах в каменна готическа сграда - таваните на помещенията бяха сигурно на 10-20 м височина.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-07-2013 на 00:59
Тъй,тъй ...отстрани е много лесно да се дава акъл....Обаче тез 10-20 кила могат да ми попречат да разпознавам тренда
и тогаз кел файда от мускулите като мозъка ми се сбабичоса
......Важното е,че съм вулгарен и изтънчен,а напоследък почнах да слушам и доста класическа музика
.....
PS:Туй за планетите в зодиите изобщо не го разбрах....и кво значение има....
?!
Така е - мозъкът и сърцето преди всичко - процесора и захранването като не работят кел файда, че хард диска (мускулите) са голям обем.
Таз мадама и тя много класическа красота е събрала в себе си. Ако не е рускинче, те па на... точно по твой вкус.
.................
Ми естествено, че няма да го разбереш като от астрологичните понятия ти е известно само "зодия". А всяка планета от Слънчевата система има значение в кой от 12-те зодиакални знака се е намирала в момента на раждането. Слънцето= зодията е само 1/12 от характера демек, макар и да формира сърцевината му, най-важната част. И аз като имам Венера в Овен в момента на раждането ми значи нося част от характеристиките и на Овена, нищо че не съм зодия овен. А Венера всички знаем какво символизира и към какво има отношение. За разлика от Марс. Но хайде да не се задълбочавам, че е дълга и широка. Това е накратко.
..................
Ще прехвърлим 1000-та страница, ама не е желателно да се прекалява, че има и постове, които не се броят и кел файда накрая... В тоя дух аз мисля да се отдам на почивка вече, че днес не се доспах и зорлем гледам вече...Лека нощ на теб и всички останали!
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 19-07-2013 на 00:49