Мамута, семейният ти бюджет не е моя работа, най-малкото защото не съм част от семейството ти. Поне никъде не го пише, нито има факти, водещи до това твърдение.Но при всички положения е по-добре да го увеличаваш вместо да го намаляваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Май се заформи семеен скандал и то в раздела за златото![]()
внимавайте с него много е коварно
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >....
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Чак пък семеен.
То и с фундамент могат да се вадят кинти стига човек да го умее.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (24-06-2013)
скандал няма
само помолих някой хора да спрат да ми се месят в бюджета
всякакви други съвети по отношение на форекса са добре дошли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спарт, за съжаление не мога да изгледам видеото в отговор на въпросът ми към теб "ти имаш ли някакво решение за предпазване от този хиперинфлационен взрив", понеже нямам нет от 30 часа и на магия съм се свързала с някаква мрежа, която едвам ми позволява да пиша постове, но се разпада при по сериозно усилие - даже не смея да пробвам. Засега толкоз...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От телефончето също става........................................ ...................................
Русалита, аз не съм в равнопоставено положение в момента за каквито и да било скандали, камо ли златни - с тоя крехък нет, към който съм се свързала в момента, съм като с прегракнал глас, даже се учудвам че и толкова можа да се заформи.![]()
rusalita (25-06-2013)
aй сега - женски оправдания (размера не бил от значение)![]()
![]()
peace darling !!!![]()
Новак, знам, че става, но номера, към който имам включен неограничен нет ми е временно спрян. А и да не беше, той е със скоростта на охлюв; пробвала съм - това видео има да се зарежда половин час. Но за търговия става. Днес пробвах с предплатена карта и за 30 секунди ми отряска 1,20 лв и го спрях още преди да се зареди и една страница. И на тарифен план, ако не е добавен неограничен нет, цената е същата - за половин-един час може да ти навърти над 100 лв. Точно затова ми е спрян другия номер с неограничения нет - защото го плащам заедно с един номер без неограничен интернет, от който веднъж най-неволно само като посетих 2-3 сайта ми се бяха навъртели над 100 лв и мисля да ги обжалвам и нарочно не си плащам сметката. Малко сложно стана, но надявам се схвана главната идея - "Хора, за бога, не ползвайте интернет през gsm, освен ако не е "неограничен". Много други такива потърпевши от Gsm интернет като мен знам.
Последна редакция от Eli2356 : 24-06-2013 на 23:23
rusalita (25-06-2013)