ще видим в петък как ще се отрази бернанке на златото![]()
ще видим в петък как ще се отрази бернанке на златото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може би всички ше решат да изчакат и днес няма да има много за търгуване заради Бернанкето.....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Добро утро на 30.08.2012
текуща цена : 1659
Xau: buy на 1658 tp 1667, 1675,1682
stop: 1651.50
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля да сложа един байлимит със малък обем на 1652 ,че вчера се отблъсна силно от там ,а и се явява ретест на едната линия от картинката ,а и евра не могат да се търгуват с тез игли в момента .....
Приятели, днес всичко ще се движи бавно и тромаво, вклчючително и златцето. Но аз продължавам да смятам, че златото ще гони върха си от края на февруари, а именно 1790 и утре може да доближи това ниво /$100 за златото са нищо/, но ако не се обявят нови стимули оттам надолу, поне до дъното от средата на май 1520...
Златото има на къде да пада доста още, но в момента леко качва ... днес би трябвало да иде до 1643
........................................
Съгласен съм с тебПриятели, днес всичко ще се движи бавно и тромаво, вклчючително и златцето. Но аз продължавам да смятам, че златото ще гони върха си от края на февруари, а именно 1790 и утре може да доближи това ниво /$100 за златото са нищо/, но ако не се обявят нови стимули оттам надолу, поне до дъното от средата на май 1520...поради тази причина пуснах една къса от 1664, стоп на 1684, цел около 1595
защото според мен Бернанке утре няма да оповести ново наливане
Това ми е от бонусната сметка
така, че или я занулявам или ..... ще тегля
![]()
ами аз съм по средата на двете прогнозии чакам около 1530 за да удължа оттам със цели над 1700 ...........
По-добре е да удължиш на 25/27нека първо да видим днес къде ще завършим на дневна, ако днес се разпродаде златото и спадне до 45/47, а еврото падне и затвори под 25, тогава голяма част от инвеститорите мислят също, че няма да има утре стимули
----------
добре се спусна надолуууднес трябва да е под 50, задължително
![]()
като нищо ше го стигнем това 1630 утре както засили ,а ми се струваше далеч много........