The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
nnikos (16-02-2014)
Ха. Че нали заради техните недомислени издънки, с които изгониха ценни хора от форума, реших да се присъединя към Групата на спамерите. Дори и подходящ аватар си намерих и сложих за случая. Бях решил и повече графики и сделки да не поствам, ама пусти навикОооо... аз вече почти го изкарах по ускорена процедура тоя месец и вече взех да се отрудвам накрая... да ми идва изнанагорно вече.
Имаш, имаш - и аз имам такива наблюдения - keep doing it.А и си намерил кога да го караш - под попечителството на новия модератор, така че карай го с повишено внимание...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Извинена си само, ако ми пуснеш едно линкче..........Аааа, ще ме извиняваш, но хайде тука да се включат и други "спамери", че аз вече съм на края на силите си за тоя уикенд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ахааа, такава ли била работата... поствай си бе - какво ти пука за издънките на другите, ние с теб и без това не сме от професионалните спамери, та не сме много засегнати от "издънките". много съпричастен пък го раздаваш...![]()
"ценни хора" - ми не знам колко ценни са били, щом са успели да ги изгонят заради спам. или са били много честолюбиви и заради една изтрита/преместена картинка с мадама или мерцедес са решили да се правят на обидени... жалко е все пак ако ценни хора са "изгонени".
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Никос, ето ти линк, но златото още не е помръднало. Това, което виждаш е последния бар преди затварянето в петък.
http://forex.tradingcharts.com/chart...er=5m&sub=Save
nnikos (16-02-2014)
Нещо май искате да говорите а? Абилеон кой наричаш Краси? И незнам какво искаш да кажеш с това чукча. Ели ти като толкова разбираш, защо всичко което казваш зазлатото тая седмица е на обратно.?
Ако някой не съм разбрал да ме извини.ако съм обидил някой, но аз това разбрах.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Мерси! И аз там го гледам, ама според мен не са го обновили. Надявах се някой да знае друг такъв сайтНикос, ето ти линк, но златото още не е помръднало. Това, което виждаш е последния бар преди затварянето в петък.
http://forex.tradingcharts.com/chart...er=5m&sub=Save![]()
Ти тези чартове по добрене ги гледай. Миналата седмица само лужливи прогнози дадоха. Мисли кактоти сам решиш.
Не бих нарекъл Абсата спамер. Фицката и Олег спамеха яко, но и разбираха от търговия. Не помня някой да е попитал Фицката за нещо, свързано с търговията и Фицката да не му е отговорил.
Ели, от 10-на дни насам съм се зачел в опциите. Знаеш ли, че Абсата първата му сделка с опции е през 2004 год. и до ден днешен ги ползва в търговията си. Знам, къде да го намеря, ако ми потрябва помощ, но не в това е въпроса.
Кой ги е изритал? На какво основание? Аз нещо съм изостанал като ме нямаше няколко дни във форума.