Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (09-02-2014)
ами за дълги е златото като го гледам така
има тренда макара да не е много импулсен , но тук къс не бих влязъл
по скоро бих изчакал по - голяма корекция за да вляза дълго , макар да ми се вижда , че такава може и да няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
noreason,
Недей вкарва ереси тука
Ще си изпросиш някой женски шамар![]()
Аз па свърших тая работа одеве в дъждаМа кат се върнах гледам още сте си на същото дередже - нито графиките сте мръднали, нито сте израстнали духовно и теоретично.
----------
![]()
![]()
е на това вече му се вика мъжки пост.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-02-2014 на 23:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз и аз ги гледам такива, ама на мене друго ми се върти в главата. Чесно да кажа, покрай тая къся много вероятности ми се извъртяха.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
noreason, така като ме гледаш както се смея, така може да получиш от мен нещо не толкова весело и приповдигнато като твойта прогноза - Мамута ти го е загатнал по-горе![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Я да си сравним таймфреймовете а? За колко говорите? Аз за дневна, на линка е за 1М, ама ако тругне така ме устройва.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Хахаха.Така като ви гледам някои как сте се засилили със смислените неща и както администрацията на форума напоследък гледа да затяга контрола над спама, като ви орежат секс и кулинарните постовете и май и бонусно ще завършите месеца на нула.ще ви остане само зрителното удоволствие
Ибаси как са уплаших.
Малииииии. Предполагам че ще ги накараш пиенето, яденето и е*ането да ми орежат...
попита ме какво мисля по въпроса , и аз ти казах моето мнение , ако не ти харесва - добреnoreason, така като ме гледаш както се смея, така може да получиш от мен нещо не толкова весело и приповдигнато като твойта прогноза - Мамута ти го е загатнал по-горе
Това е само мнение , може и да греша , но от това което виждам , няма как да напиша нещо по различно )