Ехх нищо не взех днес от златото, нещо не ми вървят металите напоследък.
Ехх нищо не взех днес от златото, нещо не ми вървят металите напоследък.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щото се разсейваш с други глупости.............................
Аз пък съм 90% на злато, петрол и Dow Jones, от които само последния ми дава ядове - общо взето на 0 все излизам от него, та даже и на минус, не ще да пада нещо/все още...поне вчера не щеше де
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 20:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пак съм на линия и го ковнах с къса горе на шипа малко над 1226Сега един малък лимит да излезне до 17,50 и ще спим спокойно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
17,50 - малък лимит?![]()
По-скоро 1217,90 и то по цена продава - за това има известен (минимален) шанс за днес.
Бързо си придвижил черпавката май в името на форекса![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако ще се цели късо ще се цели около 15 и зелената средна, така че 17,50 седи добре http://www.mql5.com/en/charts/127008...ral-markets-as а иначе 9 долара не са кой знае какво при златото
----------
Дръпнахме ръчната на 23, не искат да го изсипят нещо, от всякъде излезнах и време за спане лека от мене и доходна![]()
9$ не са много при златото, но ако си го хванал навреме.Ако ще се цели късо ще се цели около 15 и зелената средна, така че 17,50 седи добре http://www.mql5.com/en/charts/127008...ral-markets-as а иначе 9 долара не са кой знае какво при златото
----------
Дръпнахме ръчната на 23, не искат да го изсипят нещо, от всякъде излезнах и време за спане лека от мене и доходна
1218,17 направи дъно цена продава. казах ти лимит 1219 цена продава - тъкмо с 0,23 $ не познах.
Поне ми се изпълни целта от сутринта
--------------------------
А и това май ще се изпълни
Или поне 1223/24.
Лека и на теб! Утре може пак да падне.
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 22:34
rosen_donev (09-01-2014)
Това на снимката е ЛЪКАко ще се цели късо ще се цели около 15 и зелената средна, така че 17,50 седи добре http://www.mql5.com/en/charts/127008...ral-markets-as а иначе 9 долара не са кой знае какво при златото
----------
Дръпнахме ръчната на 23, не искат да го изсипят нещо, от всякъде излезнах и време за спане лека от мене и доходна
Въпроса е накъде ше ходи стрелата)
Дали цената е тетивата или рамката на лъка))
Eli2356 (08-01-2014)
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2014 на 23:39
Eli2356 (09-01-2014)
такъв тесен рейндж за цяло денонощие при златото отдавна не съм виждал..и то при положение, че вчера имаше ФЕД![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."