О, това е кратка корекцийка.
Не повече от 104 и пак нагоре.
Аз си го имам предвид.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пуснал съм аз само, че на среброто дългата. Още малко ще почакам и тук да отмине корекцията.
След това пускам дългото.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз си те знам теб че те влече среброто и това си му е - до сега не съм инвестирал на този метал - пожелавам ти голям гап в твоята посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте и в тази тема!
Злото не можа да стигне 1223, но почти: 1218, 83
Не уцелих с 4 пункта.
Затова пък като гледам се насочва към ново дънце.![]()
И най вероятно и слабото €€€€€€-ро ще го последва
Или поне на там сочат нещата .................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Важното е, че на петрола малко взе да му идва акълчето
На златцето пак добри движения имаше днес за моя изненада, от които поради твърде много странични занимания не се възползвах. Сега вече почна да прави бар в бар, дали не запразниха по борсите вече?
Хайде и ние призовавам аз...
---------------
За днес едва ли нещо по-интересно да стане.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-12-2013 на 19:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ще видим дали ще познаят...анализаторите от Societe Generale виждат "потенциален низходящ тренд за следващата година" на фона на три отрицателни фактора: акциите все още запазват исторически дъна спрямо златото, икономиката на САЩ се възстановява и инфлацията все още е под контрол
Ооо, милото - то тръгнало, вие спите, четете "платени" анализи... или много сте заети с отиграване на спада.
Изненадващо добри движения в края на годината, май на някои борси не са запразнили все още.
----------
Ивет, какво става с теб - само гледаш още златцето или и нещо повече? Еврото заспа - остави го![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Май на спекуланта му се иска еврото да отслаби, ама ще те разочаровам братле. Сега януари Драги кат се изтупа пак а микрофоня, ще избие пак рибата. Дизелака може и да познае за евро/долар.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,