rosen_donev, И аз мисля, че металите тръгнаха и дори си преместих чакащата поръчка на 19.40.
Очертава се интересна вечер...
rosen_donev, И аз мисля, че металите тръгнаха и дори си преместих чакащата поръчка на 19.40.
Очертава се интересна вечер...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo, Тая вечер много добра, макар че най-голямо движиние хващам от златото от валутите изкарахмного повече, ама с тия шишове добре, че не го засилих иначе щеше да ми изхвърчи сметката
п.п.
Да живеят акулите на Дизела![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми ЕВАЛАТА ....)
Аз така го виждах ....
Ама пусто кат немаше никва индикация за тепъринга и го скипнах Златю ....
Це ме е нулирал на такива новини![]()
Едва ли щи върне над 22 вече, аз затворих всичко остана ми само добавката от 36 и съм със стоп на 25, този ще я остова или да ми отнесе стопа или да ми вземе лимита на 1182
Аз пък точно благодарение на шишовете за 10 мин изкарах колкото за цял ден. От къси на златото и малко на еврото.
С отложени и местене на стопове де![]()
И валутите бяха добре, но нямах време да им обърна внимание, само петрола - пълна излагация.
----------------
Тука (1215) някаква седмична подкрепа опряхме, но по принцип си е занадолу според мен. На дневна има аванта до 1200, но едва ли да е днес.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-12-2013 на 23:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако не уцелиш новината, може да те нулира за секунди и да седиш и да се питаш какво става
Не вярвах, че ще го вдигнат чак толкова много(макар, че колко много, до линията на съпротива) и влезнах още в 5,30 в позиция, мъча се да се закрепя от миналият петък ама все ме изхвърляше. Отрожените не са лоша идея, бях сложил на gbp/usd ама замалко не ми го взе влезнах ръчно далече от върха. Така пошишовете съм си играл на скалпинг, но се самозабравям и накрая ме плеска през ръцете, защото съм нагъл и го контря в двете посоки
И мен ме изправи на нокти на няколко пъти, обаче имах силна вяра, че ще е занадолу и мечтата ми се сбъдна слава Богу.Ако не уцелиш новината, може да те нулира за секунди и да седиш и да се питаш какво става
Не вярвах, че ще го вдигнат чак толкова много(макар, че колко много, до линията на съпротива) и влезнах още в 5,30 в позиция, мъча се да се закрепя от миналият петък ама все ме изхвърляше. Отрожените не са лоша идея, бях сложил на gbp/usd ама замалко не ми го взе влезнах ръчно далече от върха. Така пошишовете съм си играл на скалпинг, но се самозабравям и накрая ме плеска през ръцете, защото съм нагъл и го контря в двете посокиШегувам се, но наистина бяха много подозрителни тия изкачвания, в един момент обаче (на по-големите графики особено) си пролича, че са само шишове и че ще е надолу и почнах по-уверено да пускам къси. Чак си пуснах речта на Бернанкето на живо да видя накъде бият нещата и като почна да говори за намаляване на стимулите от януари се поуспокоих, че ще е надолу. Макар че тръгна чак като му свърши речта.
А преди това по време на лихвата ми беше първият урожай.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 18-12-2013 на 23:58
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, Няма как да не занадолу, при положение, че намаляват стимулите, а щом почноха и централните банки да си разпросават физическо злато. Американците вадят добри данни на последък, макар и някой смесени. прави ми впечатление (макар и доста на агро защото не съм сядал да анализирам данните, което не елошо като идея), че заявките за ипотечни кредити постояно намаляват, а пазара им на жилища се подобрява, което значи, че започват хората да вадят парите от дюшеците. европейците също дават някакви признаци на съжшвяване. Индексите, респективно аккиице много се покачиха, тази година и няма смисъл да се замръзяват пари в ненижин метал, при положение, че апетитът за риск се възвръща.
Да не си пропуснал вечерята тая вечер?Eli2356, Няма как да не занадолу, при положение, че намаляват стимулите, а щом почноха и централните банки да си разпросават физическо злато. Американците вадят добри данни на последък, макар и някой смесени. прави ми впечатление (макар и доста на агро защото не съм сядал да анализирам данните, което не елошо като идея), че заявките за ипотечни кредити постояно намаляват, а пазара им на жилища се подобрява, което значи, че започват хората да вадят парите от дюшеците. европейците също дават някакви признаци на съжшвяване. Индексите, респективно аккиице много се покачиха, тази година и няма смисъл да се замръзяват пари в ненижин метал, при положение, че апетитът за риск се възвръща.Малко да си оправиш някои гласни и съгласни, че изпитах известни затруднения в прочитането на някои места.
Не знаех, че и централни банки си разпродават златото, напоследък повече гледам техническата страна на графиките, а и отдавна съм решила, че златото има доста мегдан занадолу в дългосрочен план. Въпросът е докъде, но това ще го мислим допълнително. Засега върви според очкванията ми.
DJ направо се изстреля пак към небесата. И има основание, обаче докога ще се надува и там балона...???
Последна редакция от Eli2356 : 19-12-2013 на 00:23